![]() |
| |||||||
| ResimLi, Videolu AnLatımLar ve Faydalı Bilgiler Resimli ve videolu Program ve forum kullanımı hakkında Anlatımları Bu Bölümde Bulabilirsiniz |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Dünyanın en hızlı indirme yönetcisi bundan iyisi yok!!!!(Hem türkçe hem bedava) Bir innDirme yöneticisinde görmek istediğiniz her şey bu yazılımda toplandı. Üstün özellikleri, ücretsiz ve Türkçe oluşu ile diğer tüm innDirme yöneticilerini geride bırakan Orbit karşınızda... Bu yazılımı bir daha bırakamayacaksınız . Ben de kullanıyom 5 katı hızda değil daha hızlı indirtiyor adeta Rapidshare,youtube,m yspace,****cafe vb. dünyanın en tanınmıs sitelerinden sınırsız downland daha ne olsun ![]() iNDiR
__________________ ![]() DUR GACMA DEYOM SANA POLiS!!! | |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: önemli degil
Rep Gücü : 787 Rep Puanı : 77250 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Dünyanın en hızlı indirme yönetcisi bundan iyisi yok!!!!(Hem türkçe hem be dostum bu bende 6 aydan beri war flash video olarak youtubeden video indirebiliyorsun rapidi de destekliyor ama premium alman lazım baska türlü indiremiyorsun rapidden... geri kalan her özelliginden memnunum diger expelorlarla da uyumlu calışabiliyor..
__________________ imza yokkk.. ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Server Op ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: Konum yok
Rep Gücü : 1000 Rep Puanı : 766778 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Dünyanın en hızlı indirme yönetcisi bundan iyisi yok!!!!(Hem türkçe hem be Internet Download Manager - the fastest download accelerator bunu da deneyin bahsedilen her özellik bunda da var. ben şuan kullanıyorum çok memnunum üstelik bu daha hızlı orbitten bana kalırsa test edildi... |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| bilgisayar, program, resimli |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |