![]() |
| |||||||
| ResimLi, Videolu AnLatımLar ve Faydalı Bilgiler Resimli ve videolu Program ve forum kullanımı hakkında Anlatımları Bu Bölümde Bulabilirsiniz |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| BiLgisayariNiz Temizmi?Ogrenin CoK Basit! Ms-dos penceresinden gireceğiniz bir komutla bilgisayarınız temizmi öğrenebilirsiniz. Başlat>çalıştır>CMD yazın ve enter layın komut pencerisine netstat -an | find ":25" yazın.Alt satırda herhangi bir uyarı çıkmıyorsa bilgisayarınız temiz demektir.Ama altta bir uyarı çıkyorsa bilgilerinizi çalan bir keylogger ve virüs vardır.Hemen internet bağlantınızı kesin ve anti-virüs programınızla bir tarama yapın yine de temizlemediyse Ad-aware gibi casus yazılımları temizleyen programlar kullanın ben yaptım 9 tane virüs buldu.hemen temizledim.yüklediği m resimde şu an pc im temiz. ![]() Konu RashoAga tarafından (29.12.07 Saat 03:23 PM ) değiştirilmiştir.. Sebep: gaffur değil ama reklam yasak | |
| | |
| | #2 (permalink) |
| KoRuYuCu MeLeK ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: is†۞ηßٺL
Rep Gücü : 4836 Rep Puanı : 477348 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: BiLgisayariNiz Temizmi?Ogrenin CoK Basit! denemekte yarar var teşekklürler ![]() +rep..
__________________ ' ![]() ....DüŞ''düŞLEr£.... KaLbindeki SüTü TükeTmediLer mi? ιℓєтιşιм мαιℓι: |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| bilgisayar program |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |