![]() |
| |||||||
| ResimLi, Videolu AnLatımLar ve Faydalı Bilgiler Resimli ve videolu Program ve forum kullanımı hakkında Anlatımları Bu Bölümde Bulabilirsiniz |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Bu program sayesinde "avi" formatındaki bir dosyayı kuvvetli ve hızlı bir şekilde "DVD ve MPEG" formatına dönüştürmeniizi sağlayan bir program. ImTOO MPEG Encoder ile her tür videoyu istediğiniz formata çevirin. Program ile avi formatındaki dosyalarınızı çok hızlı ve güçlü bir şekilde avi`den DVD ve MPEG formatlarına dönüştürebilirsiniz. Bu program ayrıca "DVD, AVI, VCD, WMV, MP4, MOV, 3GP, GIF, RM, ASF,SWF, WMA, ACC, OGG, AC3 M4A, WAV, H264, RAW, YUV, MP2" formatlarınıda destekler. ![]() ![]() resimdeki uzantıları ![]() Buda programın kullanımının flash anlatımı... http://img476.imageshack.us/my.php?i...ganlatm1v t.swf Tanıtım: ImTOO MPEG Encoder; DVD, VCD, AVI, MPEG, GIF, Flash, WMV, WMA, WAV, MP3, MP4, M4A, OGG, AAC, 3GP gibi formatları birbirine dönüştürmenin yanısıra hızlı ve kaliteli çalışma stili ve AVI formatında dosyalar oluşturabilme özelliği bulunuyor. Özellikleri: AVI Dosyalarını DVD dosyalarına Dönüştürme AVI Dosyalarını VCD dosyalalarına dönüştürme MPEG dosyalarını DVD dosyalarına dönüştürme AVI dosyalarını Mpeg Dosyalarına Dönüştürme WMW dosyalarını AVI yada MPEG dosyalarına dönüştürme Daha çok kalite ve daha az boyut imkanı sağlayan MP4 yada MPEG4 (DivX)formatına dönüştürme Tabiî Tüm bunların tersleri de mümkün ve bu işi gerçekten kaliteli yapıyor. Download: http://www.imtoo.com/downloads/mpeg-encoder.exe | |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Server Op ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: Konum yok
Rep Gücü : 1000 Rep Puanı : 766778 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Dönüştüremediğiniz format kalmasın{Flash Anlatım} ImTOO MPEG Güzel program alternatif link veriyorum eğer kırılırsa burdan alabilirsiniz.. ImTOO MPEG Encoder (Aynı serverdan cekiyor ama linkler kırılıyor bazen forumda) |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| donusturemediginiz, format, kalmasinflash, anlatim, imtoo, mpeg |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |