![]() |
| |||||||
| ResimLi, Videolu AnLatımLar ve Faydalı Bilgiler Resimli ve videolu Program ve forum kullanımı hakkında Anlatımları Bu Bölümde Bulabilirsiniz |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Super Moderator ![]() | Resimlere efekt veren güzel bir program Bu Program İle Resimlerinize Dalga, Deniz Göl Gibi Vs. Hareketli Ve Gerçekçi Efektler Katabilirsiniz... Kullanımı Oldukça Basit Ve Küçük Boyutlu Muhteşem Bir Program... önceki hali ![]() sonraki hali ![]() Anlatımı ![]() ![]() ![]() ![]() Burdan
__________________ imza yerine parmak bassam olmazmı İletişim Mail & Msn : azrailangel@sanalkam pus.org |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Super Moderator ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Kullanıcı No: 5013 Nerden: melekler şehrindenn :))
Ettiği Teşekkür: 287 128 Mesajına 260 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 726543 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Resimlere efekt veren güzel bir program ben indirdim ama kullanamıyorum resimi işaretledikten sonra o ekrandan çıkamıyorum yardım edermisiniz:confused : |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Yasaklı Üye... Üyelik tarihi: Aug 2007 Kullanıcı No: 13553 Yaş: 19
Ettiği Teşekkür: 0 0 Mesajına 0 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 512 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap : Resimlere efekt veren güzel bir program bende aynen resmı yaptıktan sonra kayıt edemıyporum resımde anımasyon varken kayıt etmıo anımasyon yoken kayıt edıo nasıll yapıcaz acaba yardım edebılrımısınız |
| | |
| | #5 (permalink) |
| KoRuYuCu MeLeK ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Kullanıcı No: 163 Nerden: is†۞ηßٺL
Ettiği Teşekkür: 9 9 Mesajına 21 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 411127 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap : Resimlere efekt veren güzel bir program bnde yeni indriyrm umarm aynı sorunu bnde yaşamam bnde program çalşmadı bile kurdum winzpten çıkarıp ama açlmadı..
__________________ ' KaLbindeki SüTü TükeTmediLer mi? ' ιℓєтιşιм мαιℓι: |
| | |
![]() |
| Tags |
| resimlere, efekt, veren, guzel, bir, program |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |