![]() |
| |||||||
| ResimLi, Videolu AnLatımLar ve Faydalı Bilgiler Resimli ve videolu Program ve forum kullanımı hakkında Anlatımları Bu Bölümde Bulabilirsiniz |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Resimlerinizi Karakalem Çalışmasına Dönüştürün! [Resimli Anlatım] Çok basit birkaç adımda bu güzel efekti tamamlayacağız. 1.İlk olarak karakalem çalışmasına dönüştüreceğimiz resmi Photoshop ta açıyoruz. ![]() 2.Image>Adjustments> Desaturate (Ctrl+Shift+U) işlemini yaparak resmimizi siyah-beyaz hale çeviriyoruz. ![]() 3.Şimdi Filter>Stylize>Find Edges efektini uyguluyoruz. ![]() 4.Sonra Image>Adjustments>Br ightness/Contrast işlemini yapıyoruz ve açılam kutucukta Brightness kısmını "-10", Contrast kısmını "10" yapıp OK butonuna basıyoruz ve Aşağıdaki gibi efektimiz tamamlanmış oluyor. ![]() Aynı mantıkla istediğiniz resmi karakalem çalışması haline dönüştürebilirsiniz. .. Kolay gelsin... Photoshop CS2'de Yapılmıştır
__________________ $imdi Sen GidiYorsun Ya HerKez Sana Benziycek ! | |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Super Moderator ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: melekler şehrindenn :))
Rep Gücü : 8546 Rep Puanı : 849789 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Resimlerinizi Karakalem Çalışmasına Dönüştürün! [Resimli Anlatım] bugün o kadar uğraştım bu şekilde daha kolay oluyormuş teşekkürler..
__________________ ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| resimlerinizi, karakalem, calismasina, donusturun_, resimli, anlatim |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |