![]() |
| |||||||
| ResimLi, Videolu AnLatımLar ve Faydalı Bilgiler Resimli ve videolu Program ve forum kullanımı hakkında Anlatımları Bu Bölümde Bulabilirsiniz |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Limewire hakkında herşey !!!! Dedimya p2p lere mrk saldım hepsini tek tek anlatcamKonuları gereken mod arkadaş sabitlerse dahada mutlu olurum Limewire ; Kazaa,i-Mesh,Edonkey,ares benzeri bir P2P programı.Programla diğer kullanıcıların bilgisayarlarında bulunan izin verilmiş dosyaları kendi bilgisayarınıza yükleyebilir yada kendi bilgisayarınızdaki dosyaları diğer kullanıcılarla paylaşabilirsiniz.Hi çbir Virüs reklam vb. içermez. Buradan indirebilirsiniz Arkadaşlar. http://www.hemenpaylas.com/download/....PROF.rar.html ![]() Resimdede gördüğünüz gibi gnutella 2 ağlarına bağlanmaktadır. ![]() Gördüğünüz gibi pro ile basic arasında çok fark vardır. Biz cracklenmiş pro yu kullanıcaz ![]() Kurulum ve Ayarları ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Maalesef Türkçe desteği yok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Üye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006
Rep Gücü : 10 Rep Puanı : 376 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Limewire hakkında herşey !!!! Eğer harddiskinizdeki mp3,film vb şeyleri paylaşmak istiyorsanız yes seçeneğini seçin. ![]() ![]() ![]() Turbo bağlantı tamamdır. ![]() ![]() Bu ekranı birdaha görmek istemiyorsanız işaretli kutucugu iptal edip close a basın. ![]() İleri Düzey Ayarlar ![]() add:Buradan elinizdeki filmleri, mp3 lerin bulundugu klasörleri ekleyerek paylaşımınızı artırabilir ![]() ![]() ![]() ![]() Kapatma tuşuna basarsanız program kapanmaz sadece saatin yanına yerleşir. Sadece bu şekilde kapatabilirisiniz. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Hızını Alamayan Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: paylaşım diyarından....
Rep Gücü : 918 Rep Puanı : 90676 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Limewire hakkında herşey !!!! arkadaşım senin lınk ölu.........ona bakarmıısn bırde hemen paylaş yasaklandı kapalı yanı.............onu n icin arkadaşlar ben size lime wirenın calışan linkini verıyorum umarım bu sayfayı acan arkadaş bana kızmamıştır ........... ![]() link: http://maverick.limewire.com/downloa...reWin-full.exe kullanmasınıda yukarıya bakarak yapabılırsınız ben sadece lınkı yenıledım ......... saygılarımla . by_hypanis...... göruşmek uzere......... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 24
Rep Gücü : 596 Rep Puanı : 57324 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Limewire hakkında herşey !!!! Benim çokmemnun olduğum bir arama programı tavsiye ederim.Aradığım her şarkıyı ya da bir filmi klibiyle albümün tamamıyla indiriyorum |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Server Op ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: Konum yok
Rep Gücü : 1000 Rep Puanı : 766778 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Limewire hakkında herşey !!!! Güzel ve çok yaygın bir program , bir alternatif linkte benden.. LimeWire Basic |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| limewire, hakkinda, hersey, ____ |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |