![]() |
| |||||||
| ResimLi, Videolu AnLatımLar ve Faydalı Bilgiler Resimli ve videolu Program ve forum kullanımı hakkında Anlatımları Bu Bölümde Bulabilirsiniz |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Animasyonlu Çöp Adam Yapın ... http://rapidshare.de/files/21521568/pivot.exe.html Ben Yaptım GuseL oLuyor... Play : Oynat Stop : Durdur Colour : Çöp Adamın Rengi Repeat : Tekrarlama Delete : Çöp Adamı Silme Edit : Düzenlemek Next Frame :Çöp Adamı Bir Hareketini Tamamladıktan Sonra Bu Butona Basarak Diğer Harekete Geçmemizi Sağlar.
__________________ MAVİ DÜŞLERİN LACİVERT GÖLGESİ ![]() Konu Anektod tarafından (15.09.06 Saat 01:53 AM ) değiştirilmiştir.. | |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Server Op ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: Konum yok
Rep Gücü : 1000 Rep Puanı : 766778 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Animasyonlu Çöp Adam Yapın ... Linki kırılmış aşağıdan yeni linke ulaşabilirsiniz... Pivot Stickfigure Animator Tanıtım: Bu program, basit karakter animasyonları hazırlamanıza ve bu animasyonları GIF olarak kaydetmenize olanak tanıyan bir uygulamadır. Öncelikle istediğiniz tane çizgiden oluşan bir karakter oluşturuyor, daha sonra çizgilerin birleşim noktalarını kullanarak karakterinizi canlandırıyorsunuz. Her yeni hareketi bir sonraki kareye atayarak animasyon oluşturmanız mümkün. Uygulama oynattığınız eklem yerlerinin eski noktalarını silik olarak göstererek size yardımcı oluyor. Basit ve eğitici çizgi filmler hazırlamak için Pivot`tan faydalanabilirsiniz. Bu filmlere daha sonra ses de eklemeniz mümkün. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| animasyonlu, cop, adam, yapin |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |