![]() |
| |||||||
| ResimLi, Videolu AnLatımLar ve Faydalı Bilgiler Resimli ve videolu Program ve forum kullanımı hakkında Anlatımları Bu Bölümde Bulabilirsiniz |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Server Op ![]() ![]() | (Resimli) Virtualdub Mod ile logo siliyor,alt yazi kapatiyor videoya mp3 ekliyor Evet arkadaslar tarafimdan denenmiş ve cok guzel bir program olan Virtualdub Mod ' un download linkini vereceğim ve hakkinda biraz bilgi verecegim... ANLATIM: VİRTUALDUB MOD programini aciyoruz klibi icine surukleyip birakiyoruz ... ![]() Video menusunden filters e tikliyoruz ADD tusuna basiyoruz acilan filtrelerden deinterlace i seciyoruz ... ![]() Acilan pencereden en ustteki secenegin secili olmasina dikkat ediyoruz!okeyleyip.. ! cikiyoruz.. ![]() Daha sonra filtrelerden resize yazan filtreyi secip ![]() acilan pencereden goruntu boyutunu ayarliyoruz 640x480 ideal filter mode yazan kimdan Lanczos3 seciyoruz expand frame and letterbox image yazan kutucugu isaretliyoruz ve ustte yazdigimiz 640 ve 480 rakamlarinin belirdigine dikkat ediyoruz ve okeyliyoruz. ![]() ![]() okeyledikten sonra secilmis oluyor. sonra ana pencereden Streams menusune girip streams list yere tikliyoruz videoda 1 tane ses oldugundan bir secenek cikacak onun uzerine sag tikliyoruz ve Full processing modu seciyoruz ayni yere tekrar sag tiklayip compression a tikliyoruz sonra bir menu cikiyor ben buradan LAME MP3i sectim ve karsisindan da 128 kBit/s,48000Hz CBR Stereo secenegini secin ve okeyleyin ve daha sonraki Available streams yazan pencereyide okeylemek suretiyle kapatin. Buraya kadar olan normal avi dosyalarin atiyorum 40 mb bir dosyanin 2gb vs kadar buyumesini engelleyip seste biraz kalite arttirmak ve goruntunun boyutunu buyutmektir simdi gelelim asil amaca ... tekrar ana pencereden video menusune girerek filterse girin ve ADD tusuna basin oradan logowayv4 yazan filtreyi secin acilacak pencereden show preview basin ve logosunu sileceginiz video goruntusu acilsin daha solid fill yazan yere tiklayin ve logonun uzerinde siyah bir kare olustugunu goreceksiniz Logo border position X.Y ve Logo border size Width,Height yazan yerlerden logonun ustunu kapatin. sonra XY ye tiklayiniz logonun kapandigini goreceksiniz Logoway configurations menusunden okey deyip cikiyoruz file menusune girip Save As tikliyoruz video mode full proccessing mode secili olcak ve change tusuna basiyoruz pencere acilacak XviD MPEG-4 Codec i seciyoruz siz baska secenekleride kullanabilirsiniz configure tikliyoruz bu pencere aciliyor buradan target quantizer bas target bitrate olarak degisecek onun yanina goruntunun kaliteli olmasi icin 1500 ile 2000 arasi birsey yazin 2000 iyi kalite elde edersiniz pencereyi okeyleyip kapatiyoruz diger pencereleride okeyleyip kapatiyoruz ve Save as penceresinden klibe ad vererek kaydet diyoruz ve videomuz istedigimiz ayarlarda kaydediliyor program ve plugini bir arada alttaki linkte... 1- virtualdub mod burada 2- lame mp3 burada Kurulum ve kullanim esnasinda sorun yasayanlar benimle iletisime gecebilirler ya da yardim bolumunden bize ulasabilirler.. gule gule kullanin.. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Super Moderator ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006 Kullanıcı No: 1785
Ettiği Teşekkür: 12 41 Mesajına 76 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 315526 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap : (Resimli) Virtualdub Mod ile logo siliyor,alt yazi kapatiyor videoya mp3 ekl çok güzel bi paylaşım olmuş emeğine sağlık
__________________ imza yerine parmak bassam olmazmı İletişim Mail & Msn : azrailangel@sanalkam pus.org |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Yeni Üye Üyelik tarihi: Jun 2007 Kullanıcı No: 5921 Yaş: 38
Ettiği Teşekkür: 0 0 Mesajına 0 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 100 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() | --->: (Resimli) Virtualdub Mod ile logo siliyor,alt yazi kapatiyor videoya mp3 e ark anlatımın çok guzel olmuş ama bişey soracaktım prmla ilgili goruntulerin boyutlarını usten altan yada yandan kesebilirmiyiz goruntuyu bozmadan kestikten sonra çalıştırabilirmiyiz ... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Server Op ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Kullanıcı No: 1 Nerden: Diyarbakır
Ettiği Teşekkür: 215 160 Mesajına 363 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 718951 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: (Resimli) Virtualdub Mod ile logo siliyor,alt yazi kapatiyor videoya mp3 e Evet dediklerini yapmak mümkün |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Super Moderator ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Kullanıcı No: 89 Yaş: 22
Ettiği Teşekkür: 23 19 Mesajına 44 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 284970 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: (Resimli) Virtualdub Mod ile logo siliyor,alt yazi kapatiyor videoya mp3 e Ellerine saglik , en kisa zamanda bende deneyecegim
__________________ ____________________ _______________ l MSN: daoisart@sanalkampus .org --------------------------------------------- |
| | |
![]() |
| Tags |
| resimli, virtualdub, mod, ile, logo, siliyor, alt, yazi, kapatiyor, videoya, mp3, ekliyor |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |