![]() |
| | #1 (permalink) |
| UltrAslan Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 87
Rep Gücü: 0 ![]() | Kerim Mic Rap - Paçavralar Yakilsin Lyric Sikti Kursunlara müslümana lubnanin cani yanio (Allah Askina) Yahudi kursunu bu benim mabedimi yikamaz en fazla sehit edebilir Oda erisilebilicek en buyuk mertebedir zaten bizim korkumuz Yok Itten yahudiden ermeniden Müslüman yurtlarini koru sen Allah!(nolur) Savasta dogdu ve Savasla Öldü bu cocuk (Lübnan) Kan Gölünde ama Siz Elizabetle Briani s*k*stire durun ülkenizde amerikaa (ah)yazik Israil Kan döksün,Lübnan Boynunu büksün ama sizin Savas taktiginiz önce cocuklar sonra kadinlar ve mali mülkü! System Of A down in kuyruk acisini kimse bilmez Yazik Onlara Of! Dedelelerini bi türk oldurmus Eline Saglik Atam Ruhuna Rahmet! Madem ermenisin o zaman vermelisin Gidip kendini bi mezara gömmelisin Tipki ermeni dedeni gömdügümüz gibi Yinede Allah Rahmet Eylesin! Yitildi Dag Gibi Türk Evlatlari Seyir Halin almis Kara Topraklari Analarin Babalarin Agitlari Sana Neyi Ne Kadar anlatmali Bana bunu söyle Çözüm Için Illaki Can mi yanmali peki tamam o zaman! Varligim türk varligina Armagan Olsun Ne Mutlu Turkum Diyene! Vatan Sana Canim Feda Bayrak Sana Canim Feda Kahpeler Saldirsin! Kallesler Asilsin! Yurt üstünde yurt kuran Paçavralar Yakilsin! Ermeni pasalari kardesim olamaz farkini bul o bi y*vs*ktir Soykirim olmali hosuna giden vede systemi dinleyen alcaktir Haddini bilemeden olmesin israiloglu yerlebir ol manifesto bu yol Kana kana bitmedi petrol yeni rol yazilir ama holywoodda Arada bi vatanima yaklasir amacini anlamis olmali kaçmadim hiç Bana çilgin denmedi bosa bile dolu koyup atlatiriz vede Bak deyince bana kalk diyince kalkacak asker gücü yetmez Kundaktakinin suçu ne serefsiz bari savasta biraz haysiyetiniz Olsun Allahtan kork Kaç kere yazildi siz bile unutun kitabinizin kaçinci sayfasinda Var bu katliam kutsal topraklara adim atamadan adinizi yazma Soylari burdada mevcut sözde paçavrani al beni bayraklarima Dokuncak yok çek pis elini emelini bile bile kuyruk acisi çekin Esaretin bir bedelide olmali ben bilemem sükür ugramadim Kaldiran olmadik hiç korkumuz olmadi Düsmani bencede bu bitirdi Aydin geçinen terorist gazete yazar ders almadi geçmisten Halkimin aptal oldugunu düsünen her beyin hayatini yitirdi |
| | |