| Kerim Mic Rap - Hey Naber 7gün 7gece yine sen benlesin kimse oturmasin herkes terlesin elestirel sesin seni bi iplesin sinirlarini zorla bu gece bitmesin
Hey naber bu yeni tarzim bana bi zil bi de darbuka lazim ha bak iste simdi oldu keyfim yerini buldu polemik yaratmak ister bana baba Atmak ister seninle ortak bir paydada bulusalim her gece tavsan gibi kapisalim birbirimize sir verelim anlasalim ertesi gece tüm herkese Yayalim bakalim atesi yakalim kudur yerinde durma ya da dur çok umrumda bak bak bak burasi biraz sicak çat çat çat elleri patlat ahh bu Adam biraz manyak benim elimde kaymak senin elinde kanyak simsiki saril bi bana bi bana bana bi bakis at oyna nananana
7gün 7gece yine sen benlesin kimse oturmasin herkes terlesin elestirel sesin seni bi iplesin sinirlarini zorla bu gece bitmesin
Hey naber bu yeni tarzim zil ve darbukanin girmesi lazim simdi rahatla elini kaldir hedefi kestir 3-2-1 saldir rahat biraktim kendini serseri Gibiyim bak kimisi azmis kimisi rahatsiz mi kafasi mi atti hop gider mi yapti tak tak tak kafaya patlat bunun aynisini ben nidfosrta yaptim Çok bayatladim beat ide çaldin kerim canimi sikma benim suratini. . ihh ilk intiba için çok soru sorulur bu sarki bitmesin lütfen nolur simsiki Saril bi bana bi bana bi bakis at nanana
7gün 7gece yine sen benlesin kimse oturmasin herkes terlesin elestirel sesin seni bi iplesin sinirlarini zorla bu gece bitmesin |