![]() |
| |||||||
| Pişmalıklarınız Daha önce yapıpta vicdan azabı çektiğiniz,pişman olduğunuz olayları buraya yazabilirsiniz |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #21 (permalink) |
| Yeni Üye | --->: eski sevgiliden arkadaş olmazmış :( insan ayrıldıktan sonra onu birdaha görememe, sesini duyamama ihtimaline katlanamıyor bi süre ve arkadas kalalım fikrine sarılıyor...ama bu arkadaşlık da bi yere kadar yani asık oldugu kişiyi söleyecek kadar degil cünkü ne olursa olsun yasanmıs bişeyler var ve bunları bi an yok gibi görmek ayıp yaa...sessizce hayatından cıkıp gitsin daha iyi...
__________________ *** ege üniversitesi *** |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Kıdemli Üye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Kullanıcı No: 23923 Yaş: 20 Nerden: ALMANYA
Ettiği Teşekkür: 0 1 Mesajına 1 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 13544 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: eski sevgiliden arkadaş olmazmış :( kedere bogdun beni.cok etkilendim...Allah kolaylik versin,onada akil
__________________ ALLAHIM SEN BENI DOSTLARIMDAN KORU! DÜSMANIMI ZATEN BILIYORUM... |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Yeni Üye Üyelik tarihi: Aug 2007 Kullanıcı No: 15345 Yaş: 33 Nerden: la mekan
Ettiği Teşekkür: 0 0 Mesajına 0 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 100 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() | --->: eski sevgiliden arkadaş olmazmış :( eski sevgilinle arkadaş olman için onun da senin de başka aşklara yelken açmanız ve yüreklerinizdeki boşlukları doldurmanız gerekir diye düşünüyorum yoksa arkadaş olmanız mümkün değil. onun başka biriyle el ele gezmesi seni ne kadar umursamaz kılabilir ki ya da karşılıklı oturup sohbet ederken yeni sevgilisinden söz etmesine ne kadar dayanabilirsin.. Bence çok zor sana sabır diliyorum kardeş |
| | |
![]() |
| Tags |
| eski, sevgiliden, arkadas, olmazmis |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |