![]() |
| |||||||
| Pişmalıklarınız Daha önce yapıpta vicdan azabı çektiğiniz,pişman olduğunuz olayları buraya yazabilirsiniz |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #16 (permalink) |
| Kıdemli Üye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Nerden: ankara
Rep Gücü: 21 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: pişmanim... keske onun üstüne cok gidip onu bunaltmasaydım... sevgisinden süphe duymuş gibi davranmasaydım... hep yanımdaydı ama ya bir gün olmazsa diye düşünmeseydimmmm keske ilişkimdeki o cocukca hataları yapmasaydım liseli aşıklar gibi davranmasaydım daha mantıklı daha istikrarlı olsaydım cocuk gibi kaygılar tasıyıp ona yansıtıp bu ilişkinin bitmesine zemin hazırlamasaydımmmmm keskeeeeeeeeeeeeeee keskeeeeeeeeeeee gitti işte artık yok ne yaptıysam dönmedi ne yapsamda dönmeyecekkkk.... ozledimmmmmm cok özledimmmmmmmmmmmm cok pişmanım ne olur dön dön dön dön bir daha aynı hataları yapmayacagım ben dersimi aldım ne olur dönnnnnn... |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: istanbul Yaş: 31
Rep Gücü: 1426 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pişmanim... bendeeee
__________________ LA İLAHE İLLALLAH "Ey iman edenler! Allah'tan sakınılması gerektiği şekilde sakının ve ancak müslüman olarak ölün." (Al-i îmran: 102) |
| | |