![]() |
| |||||||
| Pişmalıklarınız Daha önce yapıpta vicdan azabı çektiğiniz,pişman olduğunuz olayları buraya yazabilirsiniz |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Kıdemli Üye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Rep Gücü: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | çok pişmanım; benim enbüyük pişmanlıklarımdan biri hatta en büyüğü nü sizlerle paylaşmak istiyorum;; lise birinci sınıf bitmiş yaz tatailine girmiştik babamın ufak bir bakkal dükkanı wardı bende ona yardım ediyordum; o yaz bize babamın amcasının oğulu ve ailesi birde o dünyalar güzeli kızı gelmişlerdi yaklaşık bir ay kadar bizde kaldılar bu geçen zaman zarfında ben o kıza tutuldum, onunda bende hoşlandığını biliyordum; bir türlü ona söyleyemedim hissetiklerimi oda benden bekledi ve zaman su gibi hatta rüzgar gibi akıp geçti onlar evlerine geri döndüler; aradan yıllar sonra tekrar karşılaştık, o evlenmiş ve birde çocuğu olmuştu benim yüzüme manalı manalı baktı ben ise yüzüne bile bakamadım aradan yılar geçmesine rağmen okadar pişmanımki onunla konuşmadığıma keşke zamanı geri çevirebilsem keşke keşke |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Süper Üye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Nerden: tokat
Rep Gücü: 38 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: zamanı geri çeviribilsem orhan gencabayın bır şarkısı var bilirmısın (gönül sevip sevilirken bir mücize olsa zaman dursa )geçen zamanı geri getirmek elimizde olsakeşke ama imkansız |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Kıdemli Üye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Nerden: ankara
Rep Gücü: 21 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: zamanı geri çeviribilsem zamanı geri cevirebilseydim neler yapmazdım ki... şimdi pişman oldugum seylerin hiçbirini yapmazdı derslerimi daha cok calısırdım simdi sürünüyor olmazdım... zamanı geri getirebilseydim cocuklugumu yeniden yasamak isterdim gencliğimi kusursuz olarak yasamak isterdim... ama giden gidiyor bizede arkasından yasını tutmak kalıyor dayanıklı bir yapıya sahipsekte sarkılar söylemek kalıyor GİDEN GİTSİN SEN SARKILAR SÖYLE İÇİNDEN BOŞVER... zaman öyle bişey ki ilkin kıymetini bilmiyoruz sonrada böyle aglıyoruzz bu cok utanc verici bişeyy... akılsız basımızın cezasını bir ömür cekiyoruzz... : ( |
| | |
![]() |
| Tags |
| zamani, geri, ceviribilsem |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |