![]() |
| |||||||
| Pişmalıklarınız Daha önce yapıpta vicdan azabı çektiğiniz,pişman olduğunuz olayları buraya yazabilirsiniz |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #26 (permalink) |
| --->: zamanı geri çeviribilsem sevdigini söylemek gec olabiliyor.bu herkesin basina gelebilirdi.üzülme artik yeni bir sayfa ac.cünkü o evli ve kocasina ihanet olur onu düsünmen,sende kalbinin prensesini bulursun insallah.hem hayirlisi böyleymis.hic üzülme sen
__________________ ALLAHIM SEN BENI DOSTLARIMDAN KORU! DÜSMANIMI ZATEN BILIYORUM... | |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Yeni Üye Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: la mekan Yaş: 33
Rep Gücü : 0 Rep Puanı : 100 Rep Seviyesi : ![]() ![]() | --->: zamanı geri çeviribilsem Bir atasözü vardır bilir misiniz "Demir tavında dövülür" diye bazı anlar vardır bir daha yaşanması mümkün olmayan cinstendir . Bence aşk için bazı şeyleri göze almamız gerekir yoksa treni kaçırırız ve arkasından bakan biz oluruz.. Size de üzüldüm doğrusu Sanırım şimdi elinizde aynı fırsat olsa ilk günden söylerdiniz .. Herneyse yine de geçmiş olsun diyorum |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| zamani, geri, ceviribilsem |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |