![]() |
| |||||||
| Ödüllü Şiir Köşesi Ödül alacağını düşündüğünüz en güzel şiirlerinizi buraya yazın, oylama ile haftanın ve ayın birincisi seçilecektir |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #6 (permalink) |
| --->: Ve Sen Benden Aldın Son Nefesimi… Beğenileriniz için içtenlikle teşekkürler arkadaşlar!..Chaos arkadaşıma cevap olarak, ewet şiir kendi şiirimdir... ve bu şiir benim için çok özel bir yere ve öneme sahiptir. Çünkü, yılların ardından gelen bir ayrılık rüzgarı benide önüne katıp sürüklemiştir başka diyarlara, ve ardından parçalanmş bir yüreğin ve artık aşka ve sevgiye inancı kalmamış olan benim kaleme almış olduğum duygularımı içermektedir. | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Rep Gücü : 3138 Rep Puanı : 311974 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Ve Sen Benden Aldın Son Nefesimi… bne bunu indirmştm pps olark da koymuştun...masaüstm de hala duruoo ben çok beendm...ayrıca sen yazmışsın harika ![]() gerçktn ellerine emeğine gözlerine en önemlisi de yüreğine saalık.... ![]() bzmle paylaştıın içün de ayrıca teşkkrleeerrrr.... |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Üye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Rep Gücü : 31 Rep Puanı : 2660 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Ve Sen Benden Aldın Son Nefesimi… Rica ederim arkadaşım, asıl bu güzel düşüncelerin ve şiirimin daha öncede takipçisi olduğun içinde ben teşekkür ediyorum... Ayrıca izlemek isteyenler varsa ppt(slayt) olarakta ekleme yaptım. Slayt linki ilk konuda verilmiştir!.. NOT: Ayrılık Üzerine Yazılan En Güzel Şiirli Slayt(sesli).Mutlaka İndirin! (no rapid) Konu seka tarafından (18.08.07 Saat 12:34 AM ) değiştirilmiştir.. Sebep: not ekleme |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| aldatilmislik zerine, seka |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |