![]() |
| |||||||
| Ödüllü Şiir Köşesi Ödül alacağını düşündüğünüz en güzel şiirlerinizi buraya yazın, oylama ile haftanın ve ayın birincisi seçilecektir |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| ŞİİRİNİZİ YAZMADAN ÖNCE OKUYUN Merhaba arkadaşlar, öncelikle bu bölümün amacını söyleyelim; şiir yazabilen yetenekli arkadaşlardan en iyisini seçmek ve onlara ödül vermek. İyi ya da kötü fark etmez düşünüp yazmanız yeterli. KESİNLİKLE başkasının şiirini kopyalayıp yapıştırmayın aksi halde sistemden atılacaksınız! | |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Süper Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006
Rep Gücü : 38 Rep Puanı : 2789 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: ŞİİRİNİZİ YAZMADAN ÖNCE OKUYUN kesinlikle katılıyorum..amacımı z kendi aramızda oyun oynamak..kendimizden biişileri paylaşmak..herkes biryerden alıp gelir burda yayınlar..önemli olan bize kendimize ait olması....herkes duyarlı olsun.... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Kıdemli Üye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Nerden: ALMANYA Yaş: 20
Rep Gücü : 138 Rep Puanı : 13544 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: şiirinizi Yazmadan önce Okuyun ne zamana kadar gecerli bu yarisma?
__________________ ALLAHIM SEN BENI DOSTLARIMDAN KORU! DÜSMANIMI ZATEN BILIYORUM... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Mega Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Nerden: tavan arasında Yaş: 23
Rep Gücü : 1111 Rep Puanı : 110310 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: şiirinizi Yazmadan önce Okuyun şimdi sen bir yurt odasında ne yaparsın bilinmez ben kendi odamda karşımda da senin resmin kulağımda senin sevdiğin şarkılar yanaklarımda göz yaşlarım senin sevgin kalbimde kaderime ağlarım bu aşkın bana en çok koyan yeri seni delirce sevmeme hatta aşık olmama rağmen gözlerine içine bakarak ellerini tutarak bir kere bile olsa seni seviyorum diyememek o güzel gözlerine karşı gün sayıyorum artık bayramda gelicek diye kendimi avutuyorum seni görüceğim ya bir iki gün bile işte bu benim gerçek bayramım olucak saygılar |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| siirinizi, yazmadan, nce, okuyun |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |