![]() |
| |||||||
| Ödüllü Şiir Köşesi Ödül alacağını düşündüğünüz en güzel şiirlerinizi buraya yazın, oylama ile haftanın ve ayın birincisi seçilecektir |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #7 (permalink) |
| Üye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: ANKARA
Rep Gücü : 18 Rep Puanı : 1100 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: SaNaLKaMPuS benim şiirim kardesler kendi yazdıgım memlektimle alakalı bir şiir kadirbeyin yokusu ciceklerin kokusu beni hasta ediyor su güzelin bakısı efkarlıyız gamlıyız serfliyiz sanlıyız biz yanlısa gelmeyiz kızılcahamamlıyız yenice kazım bekir verme kendine sekil madem dengim deilsin cekil aradan ceki efkarlıyız gamlıyız serfliyiz sanlıyız biz yanlısa gelmeyiz kızılcahamamlıyız biz yanlısa gelmeyiz harbi delikanlıyız |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Nerden: Burda =) Yaş: 17
Rep Gücü : 1856 Rep Puanı : 183454 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: SaNaLKaMPuS benim şiirim ewt güselmiş saol paylaştııın için
__________________ HerKeS Düşman Herkes Riyakar Bir Tek SEn kaLdın yanıMda..... ![]() Hani GÖrmek İSterya GÖzlerİn Bir SAniye icin Canını VEriRsin ÖlürkEn biLE yanımdA Ol SEvDİğim CenNNEt Bile CEkilmez SEnsİz |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| sanalkampus, benim, siirim |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |