![]() |
| |||||||
| Ödüllü Şiir Köşesi Ödül alacağını düşündüğünüz en güzel şiirlerinizi buraya yazın, oylama ile haftanın ve ayın birincisi seçilecektir |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #6 (permalink) |
| --->: şiirinizi Yazmadan önce Okuyun kalbim yaralarindan feryat eder oldu gözlerim nereye baksa orada sen... gecelerimde kabuslarim benim yastigim oldu beni tek uykumla avutabilen hecelerimin herbiri seni anlatiyor her baktigim ask filminde sen... agla agla hasret bitmiyor niye girdin hayatima,neden?! kokun bende hatira kaldi sözlerin sonkez beynimde yankilandi hancer gibi sapladigin o kelimeler nefretimi tekrar canlandirdi... bu son misram sana yazdigim sen benim,askimi yildizlara anlatigim sadece bir cocukluk anim denizin ortasinda kaybettigim sandalim tutunabildigim tek dalim... elveda
__________________ ALLAHIM SEN BENI DOSTLARIMDAN KORU! DÜSMANIMI ZATEN BILIYORUM... | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Server Op ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: Konum yok
Rep Gücü : 1000 Rep Puanı : 766778 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: şiirinizi Yazmadan önce Okuyun Öncelikle emeğinize yüreğinize sağlık arkadaşlar, şiirlerinizi konu içerisinde mesaj olarak harcamaktansa BU ALANDAN Yeni KONU açmanız daha mantıklı... Ödüllü Şiir Köşesi - Sanalkampus Türkiyenin ilk Sanal Kampüsü - |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Kıdemli Üye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Nerden: ALMANYA Yaş: 20
Rep Gücü : 138 Rep Puanı : 13544 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: şiirinizi Yazmadan önce Okuyun ya ben siirimi degistirdim yalniz basligi degismedi,yada ikiside degismedi,bilmiyorum karisti biraz...bana yardimci olabilirmisiniz lütfen?
__________________ ALLAHIM SEN BENI DOSTLARIMDAN KORU! DÜSMANIMI ZATEN BILIYORUM... |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| siirinizi, yazmadan, nce, okuyun |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |