![]() |
| |||||||
| Ödüllü Şiir Köşesi Ödül alacağını düşündüğünüz en güzel şiirlerinizi buraya yazın, oylama ile haftanın ve ayın birincisi seçilecektir |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| hayatim bu benim Adini bulamadigim bir siir Adini bilemedigim bir duyguydu büyümek Ayaga kalkip sonra yeniden düsmek Belki var olmayan gelecegini sevmek Belkide yasanmamis gecmisini özlemek… Siirlerimle ayakta kaldim bu hayatta Benim gözüm ne mülkte ne de parada Icimde hic sönmeyen bir umut var hala Belki diyorum ölüm vardir attigim adimda… Ben sevemedim bana gülenleri Sevemedim bana güvenmeyenleri Cok özledim allahim ben güzel günleri Her kelimemde sakli bir gizemli peri… Söylemedim icimden gelenleri insanlara Kirmak istemedim onlari beni kirsalarda Hep saklandim en arka sokaklarda Sonra tek suclu ben oldum,inkar etmek ne fayda!!! Daha hayatinin basindasin diyorlar Kendilerince beni avutuyorlar Daha basi buysa hayatin Hic gerek yok ilerlemeye,hayat me$alesi bensiz yansin… Ölümü arzular her hecem Iste benim tek gerekcem Ömrüm feda olsun bir mutluluga Gökce herseye ragmen hala ayakta Kadere karsi tektim,ben sadece bir yetimdim Annemle beraber bende cok yollar ezdim Cok seyler yasadim hayattan dersimi aldim Dünyaya gelmekti benim en büyük günahim Siirlerimde haykirdim yalnizligimi Satirlarimda buldum ben dermanimi Sizlere sadece tek bir sözcük Benden hatira kalsin kücük bir gülücük… Iftara edene mani olunmaz Sen nekadar cabalarsan cabala Kötülere care bulunmaz Bu dünyadan binlercesi göcmüs Bir gökce göcmüs kimsenin ruhu duymaz... Sesimi cikaramadim kimseye karsi koyamadim Yolumu bulamadim cok hirpalandim Icimde kalan atesi nefretimi kimseye kusamadim Cok yoruldum anne takatim yok konusmaya Yasadigim acilari tekrardan yasamaya Bu yasta nasil olduda kirildi bedenim Nasil olduda dostu düsman belledim Sadece sefkatli bir dosttu istedigim Ölüm kaldi sonunda banada Affedin beni bu benim tek secenegim Her rüya son bulur en güzel yerinde Kendimi kaybettim bulamadim biyerlerde Sadece bir kagit parcasi kalmis benden geriye Onun üstünde kalmis yetim bir kelime Elveda Hüzünlerim yaziyordu sadece….
__________________ ALLAHIM SEN BENI DOSTLARIMDAN KORU! DÜSMANIMI ZATEN BILIYORUM... | |
| | |