![]() |
| |||||||
| Nefretleriniz Kin ve nefret duyduğunuz herşeyi yazabilirsiniz..Örn:sanatçı,yemek,arkadaş..vs (Kin ve Nefret iyi birşey değildir) |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #12 (permalink) |
| Kıdemli Üye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006 Kullanıcı No: 1893
Ettiği Teşekkür: 0 0 Mesajına 0 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 1098 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: bu kıza gıcık oluyom ! hhahahaha arkadasım böyle bi konuya parmak bastıgın için teşekkür ederim bende o kız yüzünden filme bakmıyorum ajdarı bile ondan daha çok seviyorum ![]() |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Kıdemli Üye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Kullanıcı No: 5800 Yaş: 21 Nerden: farkeder mi?
Ettiği Teşekkür: 0 1 Mesajına 1 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 3116 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: bu kıza gıcık oluyom ! ben o diziyi zaten izlemiyorum ama reklamlarda habire ağladığını görüyorum mızmız kızlardan nefret ederim her bölümde de ağlanmazki canım
__________________ ben mükemmel değilim ve mükemmel olmak zorunda da değilim... |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Süper Moderatör ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Kullanıcı No: 3724 Yaş: 22
Ettiği Teşekkür: 80 18 Mesajına 22 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 536889 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: bu kıza gıcık oluyom ! Hiç izlemedim ama reklamlarında gördüğüm kadarıyla çok hoş bi kız.. yüz hatlarıda güsel.. hem güsellikte görecelidir.. devaritide sevmiosa sevmiodur.. sevmio işte sevmio sevmio banane sevmio
__________________ . Kalbimden Dü$er Sevi$meler .. . |
| | |
![]() |
| Tags |
| kiza, gicik, oluyom |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |