![]() |
| |||||||
| Nefretleriniz Kin ve nefret duyduğunuz herşeyi yazabilirsiniz..Örn:sanatçı,yemek,arkadaş..vs (Kin ve Nefret iyi birşey değildir) |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Kıdemli Üye ![]() | seni allaha havale ediyorum sinan ben karsimdaki insani kendim gibi gören iyi niyetli,saf yani keriz insanlardan birisiyim diyelim buna artik.kendime keriz diyorum cünkü insanlar benden cok kurnaz bunu simdi daha iyi anliyorum,ama artik kendimden kimseye ödün vermicem hic kimseye! utanipta anlatamadigim hikayem söyle basliyor, cok iyi bir arkadasim sayesinde tanidim onu.arkadasim benim msnimi vermis ona..yani sinana.her neyse tanistik ve ben ona asik oldum oda bana...hersey cok güzeldi.bulusmaya karar verdik tam 8 ay beraberdik.dilekolay 8 ay sadece mesajlar telefon ve msn...cok baglandik.ben bazen farkediyordum bazi seyleri ters giden birseyler oldugunu biliyordum aslinda,ama görmek istemiyordum.sonra ayrildik,cünkü benim kafam karsikti ve hep beni aldattigi hissediyordum. artik sevgi kalmamisti.hani basta ODA BANA ASIK OLDU dedim ya, iste onun dogru olmadigini yeni ögrendim.arkadasiyla iddiaya girmis,hagisi beni daha önce elde ederse hangisi beni yataga atabilirse o kazanicakmis iddiayi ve bende kullanilicaktim...be n onunla evlenmeyi hayal ediyordum.anneme bile bahsetmistim nisanlanicaktik güya mutlu olucaktik.dersimi aldim.bundan sonra sadece Allah ve ben,Allaha adadim kendimi.cok sükür genclik heveslerime kurban gitmedim .elhamdüllillah |
| | |
| | #2 (permalink) |
| AĞIR ABİ ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006 Kullanıcı No: 1801 Nerden: Ankara
Ettiği Teşekkür: 331 268 Mesajına 536 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 1021092 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: seni allaha havale ediyorum sinan Şimdi,ne demeli ki buna,,, Bununla geçmiş olsun demekten başka,,, Allah iyiliğini ve sağlısını versin,,, Bununla beraber,ileride de helal süt emmiş bir insan... Derdini bizlerle paylaştığın için teşekkürler... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Server Op ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Kullanıcı No: 1 Nerden: Diyarbakır
Ettiği Teşekkür: 208 155 Mesajına 354 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 715951 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: seni allaha havale ediyorum sinan Gerçekten çok üzücü bir olay, umarım birdaha yaşamazsın bu tarz bir olayı, ne kadarda kendini allaha adadığını söylesen ilerde birgün bu fikrin değişebilir. En azından bir zarar almadan kurtulmuşun bence kendini şanslı saymalısın daha kötü de sonuçlanabilirdi. Ne demiş yazar ; "Tecrübe, hayatta yediğim kazıkların bileşkesidir" kötü de olsa bu sana büyük bit tecrübe olmuş artık daha sağlam adımlar atacağından eminim.. sağlıcakla kal |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Kullanıcı No: 22407 Yaş: 22 Nerden: ANKARA
Ettiği Teşekkür: 168 27 Mesajına 61 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 554779 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: seni allaha havale ediyorum sinan ahhh ahhh bu kızlar hep mi saf oluyor.canım geçmiş olsun öncelikle. ama kıslar 8ay da hemen evlilik hayalleri kullanılmaz ki hele ki böle arkadaşın arkadaşı olaylarda.izin vermeyin dıdımın dıdısına ya harbi çok kötü olmuş dikkat edin |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Yasaklı Üye... ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Kullanıcı No: 22667 Yaş: 22 Nerden: Bir kusun kanatlarinda multeciyi
Ettiği Teşekkür: 0 0 Mesajına 0 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 19804 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: seni allaha havale ediyorum sinan İnsanlar ve insancıklar... Sen insanmışsın o çocuksa insancıkmış... Aşkı bir kaç yüz gram et parçasına kirletenler ne basit geliyor gözüme Aşk dokunmak sarılmak değildir saflıktır yüreğinin sıcacık bir avuç içerisinde korunmasıdır herşeyden... İnsanlıktan nasibini almamış insancıkların insanlara zarar vermesini hala hazmedemiyorum.... |
| | |
![]() |
| Tags |
| nefret, pismanlik, sahte ask, yalan |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |