![]() |
| |||||||
| Nefretleriniz Kin ve nefret duyduğunuz herşeyi yazabilirsiniz..Örn:sanatçı,yemek,arkadaş..vs (Kin ve Nefret iyi birşey değildir) |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() | Yapmak mecburiyetinde olduklarımdan, isteyip de yapamadıklarım yüzünden yaşadıklarımdan, beni hiç olmadığım biri gibi davranmaya zorlayan aptal kurallardan ve o kuralların savunucularından, uymaya çalıştıkları düzenin düzensizliğinin farkında olmayanlardan ve dağınık kalmayı tercih edenleri dışlayanlardan, ulaşabilecekleri yalanları ulaşamayacakları gerçeklere yeğ tutanlardan, hayatın anlamını düşünmeden yaşamaya çalışanlardan, ideallerimden vazgeçmek için henüz çok genç olduğumu anlamayanlardan, ne hissettiğim hakkında en ufak fikri yokken beni anladığını iddia edenlerden, kendi karanlığımda mutluyken gelip düşüncesizce ışığı yakanlardan, ileride pişmanlık duyacağım tercihler yapmamdan korkanlardan, kendime yazık ettiğimi söyleyenlerden, ortada büyük bir haksızlık olduğunu haykıramamamdan, sesimin şarkı söyleyecek kadar bile çıkmamasından, gerçekleşemeyen hayallerimin sorumlularından, mutsuz geleceğimin mimarlarından, sinirimden, hırsımdan, nefretimden nefret ediyorum..bencil insanlardan hırstan gözü dönen ne yaptığını bilmeyenlerden..yala nlarını yeminleriyle süsleyenlerden,pisli klerinden sonra utanmadan karşıma çıkanlardan,saçmalık larıyla canımı sıkanlardan,hatta bunu abartıp bedduamı alanlardan,nefretimi bastırmaktan ,sürekli hayatıma müdahele edilmesinden sürekli gözetlenmekten insanların hırslarının bencilliklerinin kurbanı olmaktan dünyalık yaşayan allahtan korkmayanlardan..doğ rularımdan vazgeçmek zorunda kalmaktan.. Aslında bütün bunların sorumlusu; benim.insan ile insan olmayanı ayırt edemedim. Evet kendime yazık ediyorum, ama onların söylediklerini değil söylemediklerini yapmadığım için... Kendimden nefret ediyorum
__________________ Sen dudağımdan apar topar dökülen sözlere virgül koymaya çalışırken, ben ettiğin cümleleri noktalıyordum. [SanaLkampus Hatıra Defteri] Konu GöKKußße tarafından (09.10.07 Saat 08:02 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Kullanıcı No: 16830 Yaş: 31 Nerden: istanbul
Ettiği Teşekkür: 0 5 Mesajına 5 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 140507 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: LaNet OLSUN! bben ce güzel değil lanet okumayın arkadaşlar...hayır da şer de Allah tan...sadece şükredin...
__________________ LA İLAHE İLLALLAH "Ey iman edenler! Allah'tan sakınılması gerektiği şekilde sakının ve ancak müslüman olarak ölün." (Al-i îmran: 102) |
| | |
| | #5 (permalink) |
| KoRuYuCu MeLeK ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Kullanıcı No: 163 Nerden: is†۞ηßٺL
Ettiği Teşekkür: 9 9 Mesajına 21 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 411127 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Cevap : LaNet OLSUN! sence doğru mu bu??? okumadan yorum yapmayalım arkadaşlar emek war burda saygısızlık oluyor lütfen ![]()
__________________ ' KaLbindeki SüTü TükeTmediLer mi? ' ιℓєтιşιм мαιℓι: |
| | |
![]() |
| Tags |
| nefret ediyorum |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |