![]() |
| |||||||
| Son Dakika, Günlük Güncel Olaylar Son Dakika, Günlük Güncel Olaylar, Flash Haberler Bu alanda |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 22
Rep Gücü: 6682 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sıvı sigara(28.10.2008) ![]() Sigara artık gerçekten 'içiliyor' 'Sıvı Sigara' adı verilen içecek, zararsız bir şekilde sigarayı hayatınızdan çıkarıyor... Sigara kullanıcıları ve sigarayı bırakmak isteyenlerin gözleri parıldayacak. Çeşitli meyve ve bitkilerden elde edilen ve adına 'Sıvı Sigara' denilen içecek piyasaya sürülüyor. Sigara kullanan insanlarda, sigarayla aynı etkiyi yapacak olan ama tamamen zararsız hatta aksine yararlı diye nitelendirilen bu sıvı tiryakiler için sigarayı bırakmanın en kolay yolu diye tanımlanıyor. ![]() ![]() Sigaraya karşı olan çeşitli gruplar, böyle bir içeceğin de bağımlılık yaratabileceğini ve hükümetlerin izni ile bunun kullanımına izin verilmesi gerektiğini söyleseler de, üretici firma bunun tamamen zararsız olduğu konusunda ısrarlı. Sigara gibi yüksek miktarda nikotin içermeyen ancak, sigara bağımlılarına bırakmada yardımcı olmak amaçlı çok az miktarda Güney Afrika da yetişen bitki özleri bulunduğunu söyleyen firma, ürünü yeni yılla beraber piyasaya sürecek. United Drink and Beauty Corporation isimli firma, ürünü sadece sigara bırakma amaçlı olarak da değil, aynı zaman alkole karşı da kullanmak istediklerini söylüyor. Enerji içecekleri gibi, bar ve restorantlarda da satışa sunulabilme ihtimali olan bu içeceği herkes merakla bekliyor. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Administrator ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: melekler şehrindenn :))
Rep Gücü: 1000 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Sıvı sigara(28.10.2008) Yani sıvı sigarayıda enerji içecekleri gibi içkinin yanında içicekler ![]() İlginç hakkaten bana philip morris i hatırlattı nedense ![]() Hadi hayırlısı olsun ![]()
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Mega Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Nerden: tavan arasında Yaş: 24
Rep Gücü: 1120 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Sıvı sigara(28.10.2008) insanlar ölmek için her yolu deniyo işte ![]() saygılar
__________________ geçenin karanlığı değil beni korkutan sensizliğin verdiği acıdır beni yıldıran ölüm değildirdir beni ürküten o buğulu gözlerinden mahrum kalmaktır beni çıldırtan saygılar |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| sigara |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |