![]() |
| |||||||
| MSN Bilmedikleriniz Mutlaka bakınız ! |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Üye ![]() | Evet arkadaşlar yanlış duymadınız Ronaldinho ile İmazaLı fotoğraf çektiriceksiniz ve MSN de avatar olarak Kullanabilirsiniz. Neyse fazla lafı uzatmadan konuya geçelim.Aslında çok basit ama ben genede anlatıyım.İlk Olarak http://nikefootball.nike.com/nikefoo...,tu,0;chainmix buraya girelim 1-Sayfanın Tamamen açılmasını Bekliyoruz. 2-Açıldıktan Sonra Alt Tarafta "Topu Öp" Seçenegini Tıklıyoruz. 3-Açılan sayfanın Tamamen Dolmasını Bekliyoruz. 4-Karşımıza 3 seçenek çıkıyor "Hız, Vuruş, Güç ve İsabet" 3'ünden birini seçiyoruz. 5-Tekrar sayfanın Dolmasını Bekliyoruz. 6-Karşımıza Ronaldinho çıkıyor ve Hemen Yan Tarafında "Gözat , Aktive Et" Seçenekleri var.Benim Tavsiyem Web Cam ı aktive Et deyin(TAbi Web CAm imiz varsa!)AKtive Et Dediğiniz zaman Çıkan pencerede "Allow" u Tıklayın 7-Resmi Seçtikten sonra "İleri" Tıklayın. 8-Orda Tam Otuturabilirsiniz Resmi Gene Kenarda "Parlaklık, Kontrast, Ton ve Doygunluk seçeneklerinden de yararlanabilirsiniz. 9-Herşeyi Ayarladıktan Sonra "İleri" Tıklayın. 10-Çıkan Bilgilerde Herşeyi Doldurun. 11-Gönder Deyin.. 12-Resim işleniyor ve ardından sıkıştırılıyor un dolmasını bekleyin 13-Ardından Gönderme Başarılı Oldu ve Alt tarafta Resmi İndir Deyin ve Kaydetme Yerini seçin... 1-Sayfanın Tamamen açılmasını Bekliyoruz. 2-Açıldıktan Sonra Alt Tarafta "Topu Öp" Seçenegini Tıklıyoruz. 3-Açılan sayfanın Tamamen Dolmasını Bekliyoruz. 4-Karşımıza 3 seçenek çıkıyor "Hız, Vuruş, Güç ve İsabet" 3'ünden birini seçiyoruz. 5-Tekrar sayfanın Dolmasını Bekliyoruz. 6-Karşımıza Ronaldinho çıkıyor ve Hemen Yan Tarafında "Gözat , Aktive Et" Seçenekleri var.Benim Tavsiyem Web Cam ı aktive Et deyin(TAbi Web CAm imiz varsa!)AKtive Et Dediğiniz zaman Çıkan pencerede "Allow" u Tıklayın 7-Resmi Seçtikten sonra "İleri" Tıklayın. 8-Orda Tam Otuturabilirsiniz Resmi Gene Kenarda "Parlaklık, Kontrast, Ton ve Doygunluk seçeneklerinden de yararlanabilirsiniz. 9-Herşeyi Ayarladıktan Sonra "İleri" Tıklayın. 10-Çıkan Bilgilerde Herşeyi Doldurun. 11-Gönder Deyin.. 12-Resim işleniyor ve ardından sıkıştırılıyor un dolmasını bekleyin 13-Ardından Gönderme Başarılı Oldu ve Alt tarafta Resmi İndir Deyin ve Kaydetme Yerini seçin... 1-Sayfanın Tamamen açılmasını Bekliyoruz. 2-Açıldıktan Sonra Alt Tarafta "Topu Öp" Seçenegini Tıklıyoruz. 3-Açılan sayfanın Tamamen Dolmasını Bekliyoruz. 4-Karşımıza 3 seçenek çıkıyor "Hız, Vuruş, Güç ve İsabet" 3'ünden birini seçiyoruz. 5-Tekrar sayfanın Dolmasını Bekliyoruz. 6-Karşımıza Ronaldinho çıkıyor ve Hemen Yan Tarafında "Gözat , Aktive Et" Seçenekleri var.Benim Tavsiyem Web Cam ı aktive Et deyin(TAbi Web CAm imiz varsa!)AKtive Et Dediğiniz zaman Çıkan pencerede "Allow" u Tıklayın 7-Resmi Seçtikten sonra "İleri" Tıklayın. 8-Orda Tam Otuturabilirsiniz Resmi Gene Kenarda "Parlaklık, Kontrast, Ton ve Doygunluk seçeneklerinden de yararlanabilirsiniz. 9-Herşeyi Ayarladıktan Sonra "İleri" Tıklayın. 10-Çıkan Bilgilerde Herşeyi Doldurun. 11-Gönder Deyin.. 12-Resim işleniyor ve ardından sıkıştırılıyor un dolmasını bekleyin 13-Ardından Gönderme Başarılı Oldu ve Alt tarafta Resmi İndir Deyin ve Kaydetme Yerini seçin... |
| | |
![]() |
| Tags |
| yilin, bombasi, ronaldinho, ile, imzali, resim, cektir |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |