![]() |
| | #1 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() | msnde hareketli olun ilk önce http://www.mobile.msn.com adresine giriyoruz. "Join Now" yazısına tıklıyoruz. adresimizi ve şifremizi yazarak "sing in" diyoruz servis olarak "other" seçiyoruz aşağıdaki kutucuğuda mail adresimizi yazıyoruz "next" diyoruz karşımıza gelen anlaşmayı kabul ediyoruz bu arada bize mail ile bir code gelecek o kodu (Confirmation code) boşluğa yazıyoruz "next" diyoruz 30 dk içinde msn de çevrim dışı yerine hareketli gözükeceksiniz. kişilerin yazdıklarıda mailinize gelecek....... ARADIM AMA BULAMADIM VERİLDİYSE ÖZÜR...
__________________ |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Yeni Üye Üyelik tarihi: Oct 2006 Kullanıcı No: 1339 Yaş: 28 Nerden: ürğüp
Ettiği Teşekkür: 0 0 Mesajına 0 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 100 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() | --->: msnde hareketli olun paylaşımınız için teşekürler ama ben hareketli oldum ama ben cep telefonuma gelsin isityorum yazılan yazıların ama olmuyor hotmail adresine gidiyor bunu nasıl degiştire bilirim onu iptal edip mesajların cep telefonuma gelmesini saglaya bilirim |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Kullanıcı No: 739 Yaş: 17
Ettiği Teşekkür: 0 1 Mesajına 1 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 21196 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: msnde hareketli olun bende hiç yok hareketli olamam ![]() ![]()
__________________ <<<Her dostluğun gökyüzünde bir meleği varmış, yeryüzünde biten her dostluk için gökyüzünde bir melek ağlarmış, sana ant olsun ki bizim meleğimiz asla ağlamayacak>>> [[[GUNESE BAGLANDI KORKUYLA ONCE INSAN. SONRA ATESE, SUYA ... AY BATTI SU KURUDU GUN BITTI.. SEVGI KARDESLIK DOSTLUKTU SONSUZ OLAN]]] ===>snake<=== |
| | |
![]() |
| Tags |
| msnde, hareketli, olun |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |