![]() |
| | #1 (permalink) |
| ZulmÜ AlkiŞlayamam Zulmü alkışlayamam, zalimi asla sevemem; Gelenin keyfi için geçmişe kalkıp sövemem. Biri ecdadıma saldırdımı,hatta boğarım!... -Boğamazsın ki! -Hiçolmazsa yanımdan kovarım. Üçbuçuk soysuzun ardından zağarlık yapamam; Hele hak namına haksızlığa ölsem tapamam. Doğduğumdan beridir aşkım istiklale, Bana hiç tasmalık etmiş değil altın lale! Yumuşak başlı isem, kim dedi koyunum? Kesilir belki, fakat çekmeye gelmez boyunum! Kanayan bir yara gördümmü yanar ta ciğerim, Onu dindirmek için kamçı yerim, çifte yerim! Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım. Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım! Zalimin hasmıyım amma severim mazlumu... İrticanın şu sizin lehçede ma'nası bu mu? | |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Nerden: Burda =) Yaş: 17
Rep Gücü : 1856 Rep Puanı : 183454 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: ZulmÜ AlkiŞlayamam güzelmiş saol
__________________ HerKeS Düşman Herkes Riyakar Bir Tek SEn kaLdın yanıMda..... ![]() Hani GÖrmek İSterya GÖzlerİn Bir SAniye icin Canını VEriRsin ÖlürkEn biLE yanımdA Ol SEvDİğim CenNNEt Bile CEkilmez SEnsİz |
| | |
| | #5 (permalink) |
| ZEMHERİ AYAZI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Nerden: abu_hayat Yaş: 25
Rep Gücü : 3834 Rep Puanı : 381234 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: ZulmÜ AlkiŞlayamam anlayamayan varsa bidaha okusun yada anlayana kadar okusun ellerine sağlık iyiydi....
__________________ ![]() kapını çalarsa maziinin eli ne olur bir şişe aç benim için ben hiç ayılamadım gittin gideli sende bir kaç kadeh iç benim için... |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| zulm, alkislayamam |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |