![]() |
| | #3 (permalink) |
| Super Moderator ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Kullanıcı No: 89 Yaş: 22
Ettiği Teşekkür: 23 23 Mesajına 48 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 284970 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: RÜZGAR ENERJİSİ VE GÜNEŞ ENERJİSİ öncelikle tam olarak ne sormak istedigini anlamış degilim fakat sorun heralde güneş ve rüzgar enerjisiyle çalışan makinelerin fiyatları ve nerden ala bilecegin eger böyleyse rüzgar enerjisi zaten türkiyed yaygın degil devlet tarafından kullanılıyor genelde , güneş enerjisi ise evlerdeki ısıtma sistemlerinden hesapmakinelerindeki enerjiye kadar uzar gider. yani geniş bir konu oldugu için bir yerden alma gibi birşey söz konusu değil. Ama turkiyede bu enerji ile ilgili işleri EiE ( elektirik işleri etüt idaresi genel müdürlüğü ) yapmaktadır. bilemiyorum ben sorundan bunu anladım zaten şuan sitede bu konularla ilgilenen pek yok galiba. Bende bildigim kadarıyla elimden geldigince yardımcı olurum
__________________ ____________________ _______________ l MSN: daoisart@sanalkampus .org --------------------------------------------- |
| | |
![]() |
| Tags |
| rzgar, enerjisi, gnes |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |