![]() |
| |||||||
| Komik yazılar Forum Kuralları Çerçevesinde Komik Yazıları buradan Paylaşabliirsiniz |
![]() |
| | Thread Tools | Display Modes |
| | #1 (permalink) |
| Administrator ![]() ![]() | 0,5 ucu olan var mıı? + al canım - 0,5 kalemi olan var mıı + eeeee 05 ucu olan var mı? (derin bi sessizlik) -05 ucu olup da vermeyenin ...? + bende var. birdiğeri +valla duymamıştım ilkinde.. diğerleri + biz de, biz de 0,5 tombo ucu olan varmııııııı +ohaaaaaa 0,5 tombo 2B ucu olan var mı? + budaklı meşe odunu var yer misin? - . . . 0.5 ucun var mı? +yok -kopya veririm bulursan +arkadaşlar çok acil 0.5 uç gerekiyor ucu olanlar beni bulsun 0,5 ucun var mi? + Hayir maalesef, 0,7 kullaniyorum ben. (ertesi gün) - 0,7 ucun var mi? + Yok yaaa, 0,5 var olur mu? sınav nezaman abi +saat 2 de -hadi ya 5 dk kalmış abi hazırlıksız çıkmışım 0.5 ucun varmı +maalesef abi 0.7 var -önemli değil abi oda olur .tamam sağol abi.bide fazla 0.7 kalemin varmı? +bi tane olcaktı dur bakıyım hah buyur -abi bide silgi olsa .fazla varmı sende +yoq maalesef abi bi tane var onuda ben kullancam -abi ucundan koparırız azcık nolcak +tamam al. -abi bide boş bi sayfa koparıyorum senin defterden ( derken carttt-sormadan artık) +hass -abi bi tek de sigaran varmı sınavdan önce ii gider. +KayboL 'alıntı' tabiiki |
| | |
![]() |
| Tags |
| ucu, olan, var |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |