![]() |
| |||||||
| Komik yazılar Forum Kuralları Çerçevesinde Komik Yazıları buradan Paylaşabliirsiniz |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Üye ![]() | forumu kızlar yönetse:D forumu kızlar yönetseydi nolurdu? (: -Şekerim şu konuyu kilitleyiver,ben tırnaklarımı törpülemeye gidiyorum. -Forumun rengi böyle daha hoş oldu (cıyyak pembe ) -Hayatım bütün erkekleri banlatalımmı ne dersin. -Bundan böyle forumun adı tatli-grils -artık smileyler kel olmayacak -bulusmalara erkek üyeleri istemiyorus.. -Erkek yöneticiler istemiyos -genel olarak konular diyet-spor makyaj ağırlıklı olurdu ::::..FORUM BAŞLIKLARI::::... -aldatıldığınızı nasıl anlarsınız -akşam yemeğe ne pişirsek -kadının sesi, foruma kulak verin -zerda ablanıza derdinizi anlatın -Hangi renk oje kullanıyorsunuz? -Kac erkek aldattınız? -Hiç bir erkege tokat attınızmı. ::::... YA SMİLEYLERR::::.... :tırnaklarımı törpülüyorum smileysi: :kilo mu aldım smileysi: :göz farım akmış smileysi: embe pancurlu bir evimiz olacaktı mileysi: :bütün erkekler aynı smileysi: :aldatıldım smileysi: :yaşasın kötülük smileysi: :ben farklıyım smileysi: :alışveriş yapan smileys:: ETKİ VE TEPKİLERİNİZİ BEKLİYORUM: (bu bir şaka tabi) |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Süper Üye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Kullanıcı No: 702 Yaş: 17 Nerden: UnderCity
Ettiği Teşekkür: 0 11 Mesajına 11 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 1547 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: forumu kızlar yönetse:D Biraz değişik olmuş paylaşım için saoll
__________________ www.puzzletr.com |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Süper Moderatör ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Kullanıcı No: 3724 Yaş: 22
Ettiği Teşekkür: 80 18 Mesajına 22 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 536889 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: forumu kızlar yönetse:D Bi iki sanie gözümde canLanır gibi oLdu ve çok hoşuma gitti bu sımayleysss ![]() :kilomu aldım sımayleysiiiiüü
__________________ . Kalbimden Dü$er Sevi$meler .. . |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Mega Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Kullanıcı No: 20702 Yaş: 24 Nerden: tavan arasında
Ettiği Teşekkür: 0 3 Mesajına 3 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 109631 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: forumu kızlar yönetse:D yok abi yAwww olmaz öğle seyyy ayyy o böğle su böğle derler basımızız etini terler valaa ![]() ![]() saygılar
__________________ geçenin karanlığı değil beni korkutan sensizliğin verdiği acıdır beni yıldıran ölüm değildirdir beni ürküten o buğulu gözlerinden mahrum kalmaktır beni çıldırtan saygılar |
| | |
![]() |
| Tags |
| forumu, kizlar, yonetsed |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |