![]() |
| |||||||
| Komik yazılar Forum Kuralları Çerçevesinde Komik Yazıları buradan Paylaşabliirsiniz |
![]() |
| | Thread Tools | Display Modes |
| | #1 (permalink) |
| Süper Üye ![]() | Neden İntihar Ediyorsun? -Neden intihar ediyosun -Vildan hergün espri yapıyo, dayanamıyorum artık -Neden intihar ediyosunuz beyefendi -Şeytan söledi -Ne dedi -Hala diyo sende duymuyo musun , atlayamaz ki atlayamaz ki -Neden çıktınız buraya efendim , düşeceksiniz -Ya manyak mısın nesin intihar edicem heralde -Heralde diyosunuz emin değil misiniz efendim -Sen reha muhtar olmalısın , sorularından anladım -Bırak sorularımı, nasıl intihar edeceksin efendim buradan aşağı atlayarak mı -Allahım sende atlamamı istiyosun yoksa bunu göndermezdin, atlıyorum -Allah la mı konuştunuz efendim , öldünüz mü -Neden intihar ediyosun -Uçak biletlerine zam gelmiş bedava uçucam -Neden intihar ediyosun -Sigara içmek öldürüyomuş herkesi , beni o öldüremiycek -Neden intihar ediyosun -Kızkardeşim lez olmuş , evdekiler onu öldüremezsen kendini öldür dedi -Neden intihar ediyosun -Sus çaktırma sana bi sır verim , atlamıcam şov yapıyorum, sesim çok güzelde , gazeteciler nerede kaldı ya -Aman dikkat et düşeceksin -Abi bak bi şarkı sölim mi çokta güzel dans ederim prova yapalım, bak şimdi kafamın üstünde dönücem -Dur ellerini kaldırma, dikkat et -Öldü salak -Neden intihar ediyosun -Kız arkadaşıma evlen benimle senin için ölürüm dedim inanmadı eeeee -eee si Buradan atlayınca inanacak , kabul eder o zaman -Neden intihar ediyosun daha çok gençsin -Eve geç kaldım annem aradı az önce , baban seni öldürecek , çabuk gel dedi , babam benim yüzümden katil olmamalı -Neden intihar ediyosun -Yüzümde sivilce çıktı -Neden intihar ediyosun -Albeni istiyorum , bahanem yok
__________________ www.puzzletr.com Last edited by PuzzleTr.Com; 04.11.06 at 05:49. |
| | |
![]() |
| Tags |
| neden, intihar, ediyorsun |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |