![]() |
| |||||||
| Komik yazılar Forum Kuralları Çerçevesinde Komik Yazıları buradan Paylaşabliirsiniz |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Süper Üye ![]() | Kıyamet kopsa, medya ne der? Sabah: Biz Öldük! Anadolu Ajansı: Kıyamet koptu (A.A) Zaman: Biz demiştik, böyle olacağı belliydi! Cumhuriyet:Sonunda Ata'mıza kavuştuk. Star Gazetesi:Şok! Kandırıldık, Şeytan aslında iyiymiş! Dünya Gazetesi:IMKB' de endeks bir daha yükselmeyecek. Hafta Sonu:Ayhan Işık ile Hülya Avşar gizlice buluştular? Erkekçe:Ayın hurisi Fanatik Gazetesi:Bu maçın galibi yok! Bilim Teknik: Evren hakkında bütün bilmediklerimiz... Oyun dergisi:Game Over Elle: Yargı gününde anında 10 kilo verin! Para: Kıyametten kâr yapmanın 100 yolu Aktüel:Mahşer günü yanınızda olması gereken 2 şey : Sevaplar ve ısıya dayanıklı elbise Auto Show: Sırat köprüsünde saniyede 100 km’ye ulaşan son model arabalar Arena Uğur Dündar: Cennete rüşvetle kaçak giren günahkarların tüyler ürperten dosyası Hürriyet Ertuğrul Özkök: İyimserliği elden bırakmayalım, hiç olmazsa cehennemde ısınmak için yakıt parası yok! Milliyet Meral Tamer: Zebaniler, delik kazanların üreticisini şeytan'a şikayet etti. Radikal: Yeni dosyayı açıyoruz: Yeşil itiraf ediyor. Aslında kıyametten Susurluk çetesi sorumlu. Reha Muhtar:Sayın Zebani, kazanların yanında terlemiyor musunuz? Sayın türk milleti acı war mı acı? Kanal 6:İzliyorsunuz sayın seyirciler, kazanların içi bir volkan gibi, insanlar bağrış çağrış yanıyor, kızarıyor... Başbakanlık Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı: Devletimiz, bütün yaraları saracaktır. Ayca: BuraLari yaniyo hergün peşime şeytan takılıyo. Tarkan: Ayyyy ayyy gay oldum.. cehennemde sonunda kömür oldummm Ceza: Ahirette Hiphop adına yapıLanLar Az Hiphopın destekLenmesini istiyorum. Gülben ergen: Aslında benim ilyasCinle kasetim filan yok. Ben ona aşık olmuştum! HortumcuLar: Ağhhhhh şeytan amca batırma tırmığını popoma ağğ sana uyduk ağğ Tukcell:tüm kontürler bedava arama sınırsız sirket sizin yaw hakkınızı helal edin.. Zaman gazetesi ön sayfa birinci başlık:canım türkiyem rahat uyu el faaatihaaa..
__________________ www.puzzletr.com Konu PuzzleTr.Com tarafından (02.11.06 Saat 06:09 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Kullanıcı No: 739 Yaş: 17
Ettiği Teşekkür: 0 1 Mesajına 1 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 21196 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Kıyamet kopsa medya ne der? Auto Show: Sırat köprüsünde saniyede 100 km’ye ulaşan son model arabalar Arena Uğur Dündar: Cennete rüşvetle kaçak giren günahkarların tüyler ürperten dosyası ![]() ![]() paylaşım için teşekkürler
__________________ <<<Her dostluğun gökyüzünde bir meleği varmış, yeryüzünde biten her dostluk için gökyüzünde bir melek ağlarmış, sana ant olsun ki bizim meleğimiz asla ağlamayacak>>> [[[GUNESE BAGLANDI KORKUYLA ONCE INSAN. SONRA ATESE, SUYA ... AY BATTI SU KURUDU GUN BITTI.. SEVGI KARDESLIK DOSTLUKTU SONSUZ OLAN]]] ===>snake<=== |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Yeni Üye Üyelik tarihi: Oct 2006 Kullanıcı No: 786
Ettiği Teşekkür: 0 0 Mesajına 0 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 715 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Kıyamet kopsa medya ne der? Para: Kıyametten kâr yapmanın 100 yolu E yuhh artık bu nası bi dergi beaa cennetteki melekleri bile dolandıracaklar töbe töbe paylaşım için saolsn |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Üye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Kullanıcı No: 354
Ettiği Teşekkür: 0 0 Mesajına 0 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 7333 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Kıyamet kopsa medya ne der? Reha Muhtar:Sayın Zebani, kazanların yanında terlemiyor musunuz? Sayın türk milleti acı war mı acı? zuhahayy çok güzelmiş saol |
| | |
![]() |
| Tags |
| kiyamet, kopsa, medya, der |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |