![]() |
| |||||||
| Komik yazılar Forum Kuralları Çerçevesinde Komik Yazıları buradan Paylaşabliirsiniz |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Üye ![]() | KENDİMİZİ FORUMA KAPTIRIRSAK NE OLUR..BUYRUN... Sabahtan akşama kadar forumda takıldıktan sonra durumumuz ne hale geliyor? Forumdaki hayatını gerçek hayatına karıştırınca bakın neler oluyor.. Anne yemek yaptıktan sonra: -Emeğine sağlık çok güzel bir paylaşım anne.... Biri elinde kağıtla size adres sorunca: -Dostum link yanlış.İstersen bir kontrol et.... Fotoğraf albümüne bakarken: -Capslar bir harika....... Biri beyendiği bir şey verince: -repi hakettin........ Kardeşten bir bardak su isterken: -Kardeşim bir bardak su getirirsen seni rep'e boğarım........ Birine hediye alırken: -Bu harika!Hemen indiriyorum........ Birine bir şey hazırladıktan sonra: -Senin için upload ettim........ Sınıfta birisi hakaret ederse: -Oğlum kendine gel!banlanıcan şimdi........ Arkadaşlarına yemek yaptıktan sonra: -Replerinizi bekliyorum.......... ... Daha önceden konuşulan bir mevzuyu tekrar duyunca: -Bu konu daha önceden verilmişti.........( kilit) Konuşulan mevzuya alakasız bir şey duyunca -Mail hackle ne alakası war.. __________________ |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Süper Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Kullanıcı No: 4
Ettiği Teşekkür: 0 7 Mesajına 7 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 2555 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: kendimizi foruma kaptırırsak ne olur? hahaha eda süper olmuş..walla..ben neredeyse karıştırıorum ![]() ![]() Daha önceden konuşulan bir mevzuyu tekrar duyunca: -Bu konu daha önceden verilmişti.........( kilit) |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Super Moderator ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Kullanıcı No: 89 Yaş: 22
Ettiği Teşekkür: 23 19 Mesajına 44 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 284970 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: kendimizi foruma kaptırırsak ne olur? ewt bu cok güzel ama buna benzer önceden bende eklemiştim forumcunun hayatı diye olsun yinede komik ![]() sagol paylaşım için
__________________ ____________________ _______________ l MSN: daoisart@sanalkampus .org --------------------------------------------- |
| | |
![]() |
| Tags |
| kendimizi, foruma, kaptirirsak, olur |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |