![]() |
| |||||||
| Komik yazılar Forum Kuralları Çerçevesinde Komik Yazıları buradan Paylaşabliirsiniz |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #11 (permalink) |
| --->: SK'dan En Bomba Haberler! (SanalKampus Haber Servisi) harikasınız valla çok keyifli kesinlikle ![]() bu arada kamuoyuna bir noktayı daha duyurmamızda yarar var; SanalKampus forum yönetimi 23. Olağan Kongresi önümüzdeki günlerde toplanacak ve ağırlıklı gündem SK Haber Ajansı olacak. muhtemelen haber servisimize daha fazla kaynak ayrılacak. Aynı zamanda muhabir arkadaşlarımıza objektif ve başarılı çalışmalarından dolayı palketleri SanalKampus genel müdürü ve sahibi Chaos™ tarafından takdim edilecek. buradan bu müjdeyi vermiş olalım ![]()
__________________ ''Kula bela gelmez Hak yazmadıkça; Hak bela yazmaz kul azmadıkça..!'' | |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Turkish Yakuza ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: Tribünden !!! Yaş: 18
Rep Gücü : 3428 Rep Puanı : 337716 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: SK'dan En Bomba Haberler! (SanalKampus Haber Servisi) Sanalkampus.org genel sekreteri Nercü nün transfer görüşmeleri yapmak üzere Hollanda’ya gittiği orada adı gizli tutulan bir üyeyle görüşeceği anlaşılmaması durumunda RedDevils forumlarının kaptanı moonlight adlı üyeyle görüşmek üzere İngiltere’ye geçeceği bildirildi.Ayrıca Chaos™ ‘un transfer için büyük bir bütçe ayırdığı söyleniyor…Ve genç üyeler ozers ve atesbocee ni 2.lig forumlarından birine kiralanacağı söylendi.. Türk forumlarının son dönemlerde yetiştirdiği en önemli mod.lardan olan c.ronaldo’nun gece hayatı ve disiplinsiz davranışları nedeniyle kadro dışı kaldığı açıklandı ! Dün akşam skyline’ın sunduğu forum programına pm ile canlı yanına bağlanan GheTTo “c.ronaldo son dönemlerde kendini gece hayatı ve kızlara verdiği kadar foruma veremiyor . Magazin forumlarımızda her gün onunla ilgili başka bir konu açılıyor, hocamız Anektod’un onu bu konuda uyarmasına rağmen o bu uyarılara kulak asmadı !” derken ünlü mod.un +rep bağımlısı olduğu yönündeki haberlere de cevap veren GheTTo “Kesinlikle öyle bir şey yok! Tamam c.ronaldo +rep alıyor bunu inkar edemeyiz ama o da her üyenin aldığı kadar alıyor.Sizlere soruyorum siz hiç +rep almıyor musunuz?” diye genç mod.u korurken GheTTo’dan sonra pm ile canlı yayına bağlanan Anektod bu konuda şunları söyledi :“c.ronaldo son zamanlarda kendine dikkat etmiyor. Böyle yaparak hem kendine hem de foruma zarar veriyor. +rep bağımlısı olduğu söyleniyor bence bunlar c.ronaldo’yu ve forumumuzu karalamaya çalışan bir takım insanların oyunu.” derken sözlerini şöyle tamamladı “Buradan tüm üyelerimize sesleniyorum böyle yalan haberlere inanıp ta forumumuzu karalamaya çalışan insanların eline koz vermeyin! Ayrıca buradan anneme , babama, can kardeşim eylüle isyan’a ve metin54’e çok selam söylüyorum, metin54 unutma yarın içkiler senden...”Bu yorumlara programın konuklarından daoisart “Öyle olsun siz içmeye gidin beni çağırmayın burada binlerce online üyenin önünde sizlere küstüğümü açıklıyorum işte bende ” dedive göz yaşlarına hakim olamayıp ağlamaya başladı...
__________________ ' Benim Yüküm mü Çok Ağır Ben mi Acizim ? Bu Kavganın İçinde Yoksa Çok mu Sessizim ? Bak Büyüdü Oğlun Anne Hayalleriyle Yürüdü Bilir Yok Yolun Sonu Ama Dinlemez Gider ... Konu RashoAga tarafından (29.04.08 Saat 03:09 PM ) değiştirilmiştir.. Sebep: flood |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| komik, kop, rasho aga, transfer |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |