![]() |
| |||||||
| Komik yazılar Forum Kuralları Çerçevesinde Komik Yazıları buradan Paylaşabliirsiniz |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #6 (permalink) |
| Turkish Yakuza ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: Tribünden !!! Yaş: 18
Rep Gücü: 2992 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: SK'dan En Bomba Haberler! (SanalKampus Haber Servisi) Alıntı: RashoAga´isimli üyeden Alıntı | Mesajı göster Güzel olmuş arkadaşlar emeğinize sağlık,,, ![]() sagol agam..hoşgörüne sığınarak böyle bişeye kalkıştım.Begenmened e sewindim..
__________________ |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Turkish Yakuza ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: Tribünden !!! Yaş: 18
Rep Gücü: 2992 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Transfer gündeminin son zamanlardaki tepesindeki isim olan Rasho Ağanın forumdan ayrılacağı öğrenildi! Forum yönetiminden are_zoo’nun yakın çevresine “Rasho Ağa gibi bir ‘Ağır Abi’nin forumda olması güzel. Ancak ona yapılan önemli teklifler var ve sanalkampus.org yönetimi olarak her ne kadar üzülerekte olsa bu teklifleri değerlendirmek istiyoruz.’ dediği söylendi…Bu duyumlar üzerine sorular sormak istediğimiz AirisS “Bu konuda yorum yapmayacağım ancak şunu söyleyebilirim ki Rasho Ağa bu forumun en eskilerinden ve forumu en çok seven üyelerden biri eğer gitmesi forumun menfaatleri için olacaksa hiç düşünmeden gider…Ben kalmasından yanayım” dedi….
__________________ Konu c.ronaldo tarafından (27.04.08 Saat 06:07 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Torpilli Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: trabzon
Rep Gücü: 3026 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: SK'dan En Bomba Haberler! (SanalKampus Haber Servisi) Dünya Forumlar kupasını zorlayan ünlü Rus forum sitesi ZenitskiForum Menajeri, SK Menajeri BLasTeaR ile Rasho Ağa transferi konusunda fikir teatisinde bulundular. Ayrıca Rasho Ağa, Joss, azrailangel, daoisart SK İlköğretim Okulu'na ziyarette bulundular. Rasho Ağa, çocukların özel hayatıyla ilgili konularda yönelttiği sorulardan hayli terlediği gözlendi. azrailangel' a Azrail'in anlamını soran minikler, çıkışta Joss'tan imzalı avatar aldılar. Narweb server'ının zemin problemi dolayısıyla takımın önümüzdeki aydan itibaren Belediye server'ında idmana çıkacağı açıklandı. Airiss, SK Haber-TRABZON |
| | |