![]() |
| |||||||
| Komik yazılar Forum Kuralları Çerçevesinde Komik Yazıları buradan Paylaşabliirsiniz |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Fenerbahçelileri kızdıracak şakalar Bırakalım hakem çirkinliklerini ve sahada kalması gerekenleri. Gelelim işin en tatlı yönüne ve fanatik FB'lileri kızdırmak için hazırlanan ama onları bile güldürecek şakalara * Fenerbahçe Türkiye Kupası'nın iptali için Anayasa Mahkemesi'ne başvuracak!... * Fenerli Emrah dedeyle Küçük Emrah arasındaki sohbet Bana Türkiye Kupası'nı anlat dede Bizim hiç kupamız olmadı evladım Aslan amcana sor onu * Abi Volkan futbolu bırakıp kingbox salonu açacakmış!... * FB'nin aldığı en değerli kupa, çünkü şu an ANTİKA * Fenerbahçeli genç taraftarların en cok kullandıkları cümle nedir? Cevap: Bana Türkiye Kupasını anlatsana dede... * Türkiye kupasını kazandıklarını görmüş iki fenerli yan yana gelince ne yapılır? Cevap: Aralarına girip dilek tutulur, fotoğraf çektirilir... * Fenerbahçelilerin çoğu neden Türkiye Kupasının renginigri olarak hatırlıyor? Cevap: Çünkü kupayı en son kazandıklarında televizyonlar siyah beyazdı... * Fenerbahçelilerin bir kısma Türkiye Kupası'na inanmıyor,neden? Cevap: Bazıları görmedikleri şeye inanmaz... * Arşimet bugün yaşasaydı neyi bulamazdı? Cevap: Fenerbahçe'nin Türkiye Kupası'nı kaldırma kuvvetini... * Fenerbahçe'nin Türkiye Kupası'nı kazanması en çok hangi kitapta gecer? Cevap: Rüya tabirleri kitabında... 100 YIL SONRA BİR HABER BÜLTENİ Türkiye Marstaki uzay istasyonunu kapatma kararı aldı.. * Kalem pille çalışan otomobiller artık tarihe karışacak... * Türkiye 325.000 dolar GSMH ile dünya birincisi... * Mecliste bu yıl ABD ye yapılacak para yardımının artırıma gidilmesi öngörüldü * Milli takımdan gelen üst üste 5. dünya şampiyonluğu.. *Fenerbahçe en sonunda TFF KUPASINI aldı. Klüp başkanı yaptığı açıklamada 100 yıl sonra gelen bu kupa için çok mutluyuz dedi. (Vatan)
__________________ ![]() ![]() | |
| | |
| | #3 (permalink) | |||||||||||||||||||||||
| Super Moderator ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: melekler şehrindenn :))
Rep Gücü : 8346 Rep Puanı : 829723 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Fenerbahçelileri kızdıracak şakalar
hiç komik değildi ![]()
__________________ ![]() ![]() | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #4 (permalink) | |||||||||||||||||||||||
| Turkish Yakuza ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: Tribünden !!! Yaş: 18
Rep Gücü : 3341 Rep Puanı : 329090 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Fenerbahçelileri kızdıracak şakalar
lincoln meslegini yanlış seçmiş futbolculuk yerine artist olsaymış daha çok para kazanırmış ![]() ![]() adamın maçın başından sonuna kadar yapmadıgı pislik kalmadı ve hakem bunların hepsine göz yumdu ![]() ![]() neyse şimdi bunları söyleyipte "yenilgiye bahane buluyorlar" dedirtmeyelim fenerbahce düşmanlarını ![]() herşeye ragmen ezeli rakimizi tebrik ediyorum ![]() aygil ar
__________________ ' Benim Yüküm mü Çok Ağır Ben mi Acizim ? Bu Kavganın İçinde Yoksa Çok mu Sessizim ? Bak Büyüdü Oğlun Anne Hayalleriyle Yürüdü Bilir Yok Yolun Sonu Ama Dinlemez Gider ... | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #5 (permalink) | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Süper Moderatör ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: Ek$i Sözlük Yaş: 22
Rep Gücü : 6261 Rep Puanı : 624233 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Fenerbahçelileri kızdıracak şakalar
__________________ . Önümüzdeki maçlara Bakıyoruz . . . | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| fenerbahce, fenerbahcelileri kizdiracak sakalar, saka, sakalar |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |