![]() |
| |||||||
| Komik yazılar Forum Kuralları Çerçevesinde Komik Yazıları buradan Paylaşabliirsiniz |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| hadi hadi yemezler.. bazen sizin de ''hadi hadi yemezler'' dediğiniz olmuştur.. BAZI YALANLAR (VE GERÇEKLER) -Bir kereden birşey çıkmaz. (Üç kereden, beş kereden, on kereden...) -Yarın tamam. (Bugün başlasam haftaya yetişir galiba) -Hiç acıtmayacak. (Benimki hala acıyo) -Şimdi ben de seni arayacaktım. (He he, yine o aradı yırttık telefon parasından) -Orijinal yedek parçası. (Bu taklidlerden acayip para kalıyo bana, biraz daha sipariş edeyim) -Telefon şehirler arasına kapalı. (Zaten maaşın yarısı fatıraya gidiyo bide sizinkinimi çekcez) -Burada torpil geçmez. (Bu işide yeğene ayarladığımız iyi oldu) -Girilmez levhasını görmedim. (Görmemek mümkünmü koskoca levha) -Yemege kalın. (Gitselerde artık kurtulsak şu kafa şişiren veletten) -Çok üzüldüm. (Desem yalan olur) -Her bedene uyar. (Sendeki bu kilo ile daha giyerken cart!!) -Davetliydik ama gitmedik. (Nerdee bizi adamdan sayanmı var) -Bu kızı kimler kimler istedi. (Alsalar bari kızı, yoksa evde kalacak) -Herkese eşit zam yapıldı. (Ben hariç) -Hatırası var. (Yüzmilyonlar verdim ben ona) -Herşeyin en iyisine layıksın. (Taşların sahte olduğunu anlamaz inşallah) -Sadece arkadaşız. (Başbaşa kaldığımızda yaptıklarımızı saymazsak) -O benim ağabeyim gibiydi. (Bugüne bugün bi faydasını görmedik) -Ben zaten böyle olacağını biliyordum. (Demek borsa dibe vurmuş, gitti paralar) -Emrin olur. (Hadi lem kim takar seni) -Arkasından değil, burada olsun yüzüne de söylerim. (Du bakim burda falanmı, duyarsa canıma okur) Konu Nercü tarafından (27.03.08 Saat 05:10 PM ) değiştirilmiştir.. Sebep: argo içerikler silindi | |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: | Quds |
Rep Gücü : 7744 Rep Puanı : 770486 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: hadi hadi yemezler.. yüzüne de söölerim
__________________ ![]() .. '' herşeyin, - - - gitmesi gerektiği gibi,, gittiğini, - - - - - bilmeyi / / /öğrenin ,, .. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| yemezler, hadi |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |