![]() |
| |||||||
| Komik yazılar Forum Kuralları Çerçevesinde Komik Yazıları buradan Paylaşabliirsiniz |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| bir gün patron ve sekreteri yolda kalır ve beraber bi tamirrci aramak için yola cıkarlar yürü yürü yol bitmez hava kararmış ve soğumuştu patron bi kulübe görür ve sekreterine gel burda sabahlayalım yaran kalkar yardım ararız der...kulübeye girerler. kulübede bi yatak bi uyku tulumu ve bi sürüde battaniye vardır.patron kibarlık olsun die sekretere sen bu yatakta yat ben uyuku tulumunda yatarım der.sekreter kabul eder.patron tam uyuku tulumuna girip fermuarı çekecekken sekreter ..._ _şey efendim ben üşüyorum der.... patron hemen kalkar üstüne bi battaniye örter ve tekara uyuku tulumuna girer tam fermuarı çekecekken sekreter şey efendim galiba ben hala üşüyorum der ve adam tekrar kalkar sekreterin üstüne bi battaniye daha örter bu olay 4 5 defa daha tekrarlanır ve sekreter 5. battaniyeyi örttükten sonra efendim ben hala üşüyorum diyince patronun aklına güzel bi fikir gelirrrr. bak der patron burda kimse yok olsa bile kimse bizi tanımıyo gel senle karı kocaymışız gibi davranalım ne dersin sekreter kıkır kıkır gülerek olurrrrr bana uyar der bunu üzerine patron O HALDE KAL VE LANET OLASI BATANİYENİ KENDİL AL ALLAHIN BELASI KADIN DER : ) | |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Turkish Yakuza ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: Tribünden !!! Yaş: 18
Rep Gücü : 3428 Rep Puanı : 337716 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: bi okuyan pişman bi okumayan süpermiş
__________________ ' Benim Yüküm mü Çok Ağır Ben mi Acizim ? Bu Kavganın İçinde Yoksa Çok mu Sessizim ? Bak Büyüdü Oğlun Anne Hayalleriyle Yürüdü Bilir Yok Yolun Sonu Ama Dinlemez Gider ... |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| cok komikk |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |