![]() |
| |||||||
| Komik yazılar Forum Kuralları Çerçevesinde Komik Yazıları buradan Paylaşabliirsiniz |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #7 (permalink) |
| ZEMHERİ AYAZI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Nerden: abu_hayat Yaş: 25
Rep Gücü : 3677 Rep Puanı : 365574 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: adamın birinin web sayfası abi bu adam tam manası ile embesil
__________________ ![]() kapını çalarsa maziinin eli ne olur bir şişe aç benim için ben hiç ayılamadım gittin gideli sende bir kaç kadeh iç benim için... |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: istanbul Yaş: 31
Rep Gücü : 1426 Rep Puanı : 140507 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: adamın birinin web sayfası adam Matrak GeçmİŞ Bellİkİ
__________________ LA İLAHE İLLALLAH "Ey iman edenler! Allah'tan sakınılması gerektiği şekilde sakının ve ancak müslüman olarak ölün." (Al-i îmran: 102) |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Moderator ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006 Nerden: tekirdağ Yaş: 23
Rep Gücü : 816 Rep Puanı : 80860 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: adamın birinin web sayfası adam pek kültürlü değil o kesin, belki anlattığı işlerden bazılarınıda yapmamıştır, kendinide çok abartmış ama gerçek ve ii olan bi şey var adam ii gezmiş
__________________ Kurallara Uymayanlar Uyarılmaksızın Siteden İhrac Edileceklerdir. ![]() KURALLAR ![]() Her türlü istek, öneri ve şikayetleriniz için Mail/Msn: 3doorsdown@sanalkamp us.org |
| | |