![]() |
| |||||||
| Komik yazılar Forum Kuralları Çerçevesinde Komik Yazıları buradan Paylaşabliirsiniz |
![]() |
| | Thread Tools | Display Modes |
| | #1 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() | Ünlüler doğarken Ne Demiş??? ALİŞAN: Anamıda alıp gidecem lan bırakın MUSTAFA ÇULCU : top mu kale mi? TÜMER METİN: Doğuştan fenerliyim sizde şahitsiniz ORHAN GENCEBAY : Bana kaderimin bir oyunumu bu? Mustafa Sandal : Onun arabası vaarrr aynısından bende istiyorum EMRAH : 1- Anam bunu km yaptı sana benim babam kim 2- annem yok benim 3- anne yoldan çıkma taammı 4- dr. amca niye sakalım yok benim ŞAHİN ÖZER: Nan hemşireee seni meşhur edecem ŞEBNEM ŞEFER : Valla bakireyim buda raporum İBRAHİM TATLISES : Ben mağrada doğdum bura nere sokun beni geri MERİÇ : Ahuuuuu PELE:top içerde kaldı NİHAT DOĞAN:delikanlıyım ben REHA MUHTAR: 1-acı var mı anne?? 2-her nerede yaşanıyor ve yaşatılıyorsa ERBAKAN:bismilahirra hmanirrahim ARTO: durun ayol kopartacaksınız bitarafımı (ilerde kopacak zaten) KAYA ÇİLİNGİROĞLU: üff hemşireye bak bee SAVAŞ AY ===> Annemin karnından bildiriyorum.. UĞUR DÜNDAR ===> Buralar hiç hijyenik değil. GÜLŞEN: off off rehacım nerdesin AJDAR: bana naneli çikita muz verin ıngaaaaa AHMET ÇAKAR: doktor ne vuruyosun? deli misin? bakın delisin demedim deli misin dedim HÜLYA AVŞAR - doğdum doğalı 5 dk oldu ama şu dünyaya hala benden daha güzel bebek gelmedi ÇAĞLA ŞIKEL- mamamı yedim beşiğimde bekliyorum SERAY SEVER- bakın ağlarken hiç detone olmuyorum LATİF DOĞAN - beni doğurtan ebe olsan küstüm MÜSLÜM GÜRSES: biz babadan böyle gördük NECO:bebeksin diyenler nerde hani BÜLENT ERSOY:fevkaladenin fevkinde bi doğum oldu NİL KARAİBRAHİMGİL - tek başıma kendim doğdum. . BERKSAN - Öpüşelim mi (zavallı hemşire ) BANU ALKAN-Hazır çıplakken bir film çekseydik...
__________________ |
| | |
| | #2 (permalink) |
| KoRuYuCu MeLeK ![]() Join Date: Sep 2006 Kullanıcı No: 163
: 9 Rep Puanı : 411127 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Ünlüler doğarken Ne Demiş??? güzelmş ya saol ![]() ![]() ahuuuu kıl oluyorum o herife ya
__________________ ' 'RenKLi * RüyaLaR'![]() ![]() KaLbindeki SüTü TükeTmediLer mi? ' ιℓєтιşιм мαιℓι: |
| | |
![]() |
| Tags |
| unlu |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |