![]() |
| |||||||
| Komik yazılar Forum Kuralları Çerçevesinde Komik Yazıları buradan Paylaşabliirsiniz |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Yasaklı Üye... ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: almanya Yaş: 18
Rep Gücü: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Saygin bir firmada yönetim, ise girmek isteyenlere bir soru sormus ve soruya en uygun cevabi veren kisiyi ise almislar. Bu soruda dogru veya yanlis cevap diye bir sey yok, sadece düsünce sistemi önemli. Soru su: Karanlik yagmurlu bir gece, yagmur yagiyor, firtina var, gök gürlüyor ve siz sabaha karsi 02.00' de tek basiniza issiz bir yolda araba ile gitmektesiniz. Arabaniz iki kisilik. Biraz ilerde otobüs duraginda 3 kisi bekliyor. Birincisi bir doktor, sizi daha önce geçirdiginiz kalp krizinden kurtarmis. Ikinci kisi, çok yasli ve hasta neredeyse ölmek üzere olan birisi. Üçüncüsü, hayatinizin rüyasi, her zaman tanismak için can attiginiz birisi. Hava gittikçe kötülesiyor ve arabanizda sadece bir kisiye yer var. Böyle bir durumda ne yapardiniz? Soruyu iyice düsünün ve en iyi cevabi verin. ?? Not: beyler ve Bayanlar sizin nasıl biri oldunuğunuzu öğrenmek içiN hazırladım bu olay gerçek olsaydı hangisini seçerdiniz cevaplarınızı bekliyorum.. say:rufix ft.. -------------------- İmmoRTal_KinG ![]() ![]() Konu uqur tarafından (14.09.07 Saat 04:23 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Süper Üye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul
Rep Gücü: 114 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: ##japon Bilmecesi## hava karanlıksa nasıl görücez ):ama ben yaşlı bayanı secerdim bagaja doktoru koyardım diğeri zaten peşimden koşardı
__________________ G£RÇ£KL£R ACIDIR .. B£ND£ G£RÇ£ĞİM .. AÇITIRIM!!! |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Yasaklı Üye... ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: almanya Yaş: 18
Rep Gücü: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı: death knight´isimli üyeden Alıntı | Mesajı göster yaralıyı alırdım hasta gariban aman ölmesin diğerleri binsin başka arabaya gitsin hasta gaLiban hé DiğérLéri binér arabaya gidérLér nasıL oLsa béyLér bén isé birinci doktoru, Ikinci kisi, çok yasli ve hasta nérédéyseé ölmék üzéré olan kişiyi aLırdıM.. kızı s.... ét ztN bén bulmuşuM sévqimi bana kız LazıM déğiL artık. buRda iNsanLık öNémLi béNcé.. hém ztN böyLé birşéyiN oLmasıda imkaNsız saçMa çoK uzattıM Nysé siz siz oLuN iNsanLıktaN çıkmayıN!! sayqı ve sévqiLérimLe: uğur yörük |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006
Rep Gücü: 92 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | garibanlıktan alamadiğim aile tipi arabam olamasa da çift spor PORSCHEm olsada başimin üstünde yerleri var.. gönüllerin adamiyim.. gönlümde bol bol yer var.. |
| | |