![]() |
| |||||||
| Komik yazılar Forum Kuralları Çerçevesinde Komik Yazıları buradan Paylaşabliirsiniz |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Brian MoLko ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: Ankara Yaş: 20
Rep Gücü: 675 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Mahkeme Diyaloglari.. SORU : Dogum tarihiniz nedir? CEVAP : 15 Temmuz SORU : Hangi yil? CEVAP : Her yil ---------------------------------------------------------- SORU : Hastaliginiz hafizanizi etkiliyor mu? CEVAP : EvetSORU : Peki ne sekilde etkiliyor? CEVAP : Olaylari unutuyorum. SORU : Bize unuttuğunuz bir seyi örnek olarak verebilir misiniz? ---------------------------------------------------SORU : Sizinle yasayan oglunuz kaç yasinda? CEVAP : Ya 38 ya da 35. Hangisi oldugunu hatirlamiyorum. SORU : Ne kadardir sizinle yasiyor? CEVAP : 45 yildir... --------------------------------------------------- SORU : Kocaniz uyandigi zaman, size söyledigi ilk sey neydi? CEVAP : Bana ''Neredeyim ben,Cathy?'' dedi. SORU : Peki bu niçin caninizi sıktı? > > CEVAP : Çünkü benim adim Susan... --------------------------------------------------- SORU : Korna çaldiniz mi? CEVAP : Kazadan sonra mi? SORU : Kazadan önce. CEVAP : Tabii; 10 yil boyunca... --------------------------------------------------- SORU : Kadinin üç çocugu vardi degil mi? CEVAP : Evet. SORU : Kaçi erkekti? cEVAP : Hiçbiri. SORU : Hiç kiz çocugu var miydi? --------------------------------------------------- SORU : Merdivenlerin bodrum katına indigini söylediniz. CEVAP : Evet. SORU : Ayni merdivenler yukari çikiyor muydu? --------------------------------------------------- SORU : Ilk evliliğiniz nasıl sona erdi? > CEVAP : Ölümle. SORU : Ölen kimdi? --------------------------------------------------- SORU : Saldirgani tarif eder misiniz? > > CEVAP : Orta boyluydu, sakali vardi. > > SORU : Kadin miydi, erkek miydi? --------------------------------------------------- SORU : Vücudu incelediginiz zamani hatirliyor musunuz? CEVAP : Otopsi 18.30 da basladi. SORU : Adam ölüydü degil mi? CEVAP : Yok, masada oturmus, neden üzerinde otopsi yaptigimi merak ediyordu! |
| | |
![]() |
| Tags |
| mahkeme, diyaloglari |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |