![]() |
| |||||||
| Komik yazılar Forum Kuralları Çerçevesinde Komik Yazıları buradan Paylaşabliirsiniz |
![]() |
| | Thread Tools | Display Modes |
| | #1 (permalink) |
| Yasaklı Üye... ![]() ![]() | Windows TürküsüDosyaları düzeltip ZIP'layamadım Hepsi de RAR oldu gitti Programların DEMOsu bitti İllegal kullandığım, kar oldu gitti İnternet saygı göstermiyor dilime Polisler neylesin bu halime Web'den mail attım da köyüme Virüsleri alıp içine de gitti Webmasterlar izin vermez geçeyim Login olup, mp3'ler seçeyim. Zor geldi Q klavye bana Bırakın da ben de F'ye geçeyim. Anket yapmış, sormuşlar Aşkı Ben aşığım,tercihim de 'A' şıkkı Neyleyim cahil ile meşki 3 yanlış 1 dogru götürdü gitti Şiirler yazdım notepad, word ile Gönderdim Yahoo, Hotmaile Üç gün oldu bakamadım nafile İnternet sorunlu, bağlantım gitti Düzelir mi şimdi bu sistem, Düğmeye bassam, reset etsem Ah. Ekranda bir ipucu görsem Bip demeden, windows'um gitti uzmanlar geçsin, kalksın acemi kursun yeniden, kursun sitemi Söyledim de bir amire derdimi, Ben anlamam dedi de gitti. Aşık Xp derdin söyler Aman bana bir çare beyler Feda olsun size tüm Cd'ler Harddiskte şiirler kayboldu gitti ![]() ![]() ![]() <<==uqur#rufix==>> |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Join Date: Jun 2007 Kullanıcı No: 8689 Age: 17
: 0 Rep Puanı : 44847 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap : Windows Türküsü :D paylaşım için TEŞEKKÜRLER aheeeey aheeeeeey
__________________ NE HASTA BEKLERDİ SABAHI, NE TAZE ÖLÜYÜ MEZAR, NE DE ŞEYTAN BİR GÜNAHI, BENİM SENİ BEKLEDİĞİM KADAR..... ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Brian MoLko ![]() Join Date: Sep 2006 Kullanıcı No: 3 Age: 20
: 0 Rep Puanı : 65677 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Windows Türküsü :D Superdi ya ![]() ..+Rep ![]() ![]() (Konu Yeri Komik YazıLar Tasıyorum..Biraz Daha Dikkat!.)
__________________ вєиιм уαиı£ѕαмα£αяıм , кєиdιмdє göяdüğüм уαи£ış£αяı düzєℓтє¢єк ιяαdєм уσктυя... dσкυиdυğυм нєя şєу кυяυя νє υмυтѕυz£υктαи , кυşкυ¢υ£υктαи , нιççι£ιктєи σ£υşαи вιя ριѕℓιк ιçιиdє , gözdєи кαувσ£υя.... ιşтє вυ вєим..уα∂α вєℓкι ѕєи... İletisim: SorunLarınız Icın: destek@sanalkampus.o rg RekLam Icın: reklam@sanalkampus.o rg MaiL & MSN: inferno@sanalkampus. org Last edited by InFeRNo; 10.08.07 at 10:18. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Join Date: Jul 2007 Kullanıcı No: 10184 Age: 20
: 1 Rep Puanı : 75856 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Windows Türküsü :D koptum vallaa
__________________ بِسْــــــــــــــــ ــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم ![]() Forum Kurallarına Uyalım Uymayanları Uyaralım iletişim : karadenizinprensi@wi ndowslive.com ![]() vBulletin Kurulumu Size Özel Tasarım İsteğinize Göre Eklentiler Uygun Fiyata Yapılır Hayat 90 dakikadır..45 dakika Bordo 45 dakika Mavi ![]() |
| | |
![]() |
| Tags |
| windows, turkusu |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |