![]() |
| |||||||
| Komik yazılar Forum Kuralları Çerçevesinde Komik Yazıları buradan Paylaşabliirsiniz |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #7 (permalink) |
| Administrator ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006
Rep Gücü : 1000 Rep Puanı : 537410 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Kadınlar kamyon şoförü olursa... olmaz demeyin arkadaşlar ben Adana'da gördüm belediye otobüsü şoförüydü. şehirlerarası otobüs kaptanları gibi güneş gözlüklü, ciddi ve dikkatliydi. onu gördükten sonra kanaat getirdim ki olur
__________________ ''Kula bela gelmez Hak yazmadıkça; Hak bela yazmaz kul azmadıkça..!'' |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Torpilli Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: trabzon
Rep Gücü : 3952 Rep Puanı : 393138 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Kadınlar kamyon şoförü olursa... Ben de Ankara'da görmüştüm Keçiören bölgesinde çalışıyordu ama hala duruyor mu bilmiyorum. Zaten mecbur kalmadıkça binmezdim |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| kadin, kadin kamyon soforu, kadinlar kamyon soforu, kamyon, kamyon soforu, komik, olursa |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |