![]() |
| |||||||
| Komik yazılar Forum Kuralları Çerçevesinde Komik Yazıları buradan Paylaşabliirsiniz |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| 1- 25 yasindan büyükler bu odaya giremez , girerse de çikamaz. 2- Odam daginik görünürse de aslinda çook düzenlidir. Örnegin,savrulup atilmis sanilan bir kazak aslinda bir iç çamasirimi kapatmak için uygun biçimde yerlestirilmistir. 3- Asla kapimi vurmadan girmeyin. Aksi taktirde ben sizi vurabilirim. Kapiyi tikladiktan sonra içeri girmenize izin verirsem istediginizi mors alfabesiyle kodlayip giriniz. 4- Odamdan içeri sessiz ve nefessiz giriniz. Azda olsa ders çalisma ihtimalim olabilir. ![]() 5- Harçliklarim her ayin ilk bes günü içinde nakit ödenmelidir. Vadeli çek , senet ve avans öpücügü kabul edilmez. 6- Harçliklarima yapilacak zamlarin Mc.Donald fiyat artislari göz önünde bulundurularak ayarlanmasi tarafimdan öngörülmüstür. 7- Odamda geleneksel ve göreneksel muaseret kurallari geçer ve... ufak ufak gider. ![]() 8- Odamdan yükselen ses ve gürültü degil ,müziktir. Müzik elestirmeni de olsaniz zevkime engel ve çengel teskil etmeniz tavsiye edilmez. 9- Eve geç kalmam yasaklanmistir. Ancak, bu odaya istedigim saatte girer çikarim. Eger eve üçüncü kattaki odamin penceresinden girmemi istemiyorsaniz saat kisitlamasi koymayin, kalbimi ve bacagimi kirmayin. 10- Bu odanin hudutlari içinde sahsimla ilgili sorulara "sana ne!", sizinle ilgili sorulara da "Bana ne!" yanitlarini vermek hak ve yetkisi yalniz ve yalniz bana aittir. 11- Bu oda karne günleri umuma kapalidir. ![]() 12- Is bu kurallar , simdilik 12 maddeden ibarettir. Bendeniz olaganüstü hallerde dogru sıkkı bulmanizi saglayacak yeni kararlar alabilirim. ![]() ![]() (alıntıdır)
__________________ ' ![]() ....DüŞ''düŞLEr£.... KaLbindeki SüTü TükeTmediLer mi? ιℓєтιşιм мαιℓι: | |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Super Moderator ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 22
Rep Gücü : 3400 Rep Puanı : 336610 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Odamın kuraLLarı ! (= bunu yazan benim çocugum olacak bak nasıl deiştiriyorum evin anayasasını odanın kurallarıymış:P
__________________ ____________________ _______________ ![]() l MSN: daoisart@sanalkampus .org --------------------------------------------- |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| kurallari, odamin |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |