![]() |
| |||||||
| Komik yazılar Forum Kuralları Çerçevesinde Komik Yazıları buradan Paylaşabliirsiniz |
![]() |
| | Thread Tools | Display Modes |
| | #1 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() | Azrail Cevap veriyor Kadının biri, 46 yaşındayken kalp krizi geçiriyor ve hastaneye > > kaldırılıyor. > > Ameliyat masasındayken, bir hayal görüyor. > > > > > > Azraili görüyor ve soruyor: "Benim saatim geldimi?" > > > > Azrail cevap veriyor: > > > > Hayır, senin daha 43 sene, 2 ay ve de 8 günün var". > > > > Narkozdan uyandığında, estetik yaptırmaya karar veriyor. > > > > Yüzünü gerdirtiyor, dudaklarını doldurtuyor falan falan... > > > > > > Kısacası: "Yeniden doğmuş gibi" Daha uzun bir süre yaşayacağını bildiği > > için o kadar ameliyatın değdiğini düşünüyor ameliyattan sonra, > > > > hastaneden tamamen yeni bir insan gibi çıkıyor. > > > > Tam karşıdan karşıya geçiyor ki, ambülans çarpıyor. > > > > Ölüyor. ve öbür dünyanın kapısında Azrail'e soruyor: > > > > "40 seneden daha fazla yaşayacağımı sanıyordum! > > > > Neden o zaman bana o ambülansın çarpmasını sağlayıp, Beni öldürttün?" > > > > Azrail cevap veriyor: "Kız, ben seni tanıyamadım.................... ...:::J)))))))))) |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Super Moderator ![]() Join Date: Nov 2006 Kullanıcı No: 1785
: 20 Rep Puanı : 322159 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Azrail Cevap veriyor yarına sağ çıkacağımız belli değil
__________________ imza yerine parmak bassam olmazmı ![]() İletişim Mail & Msn : azrailangel@sanalkam pus.org |
| | |
![]() |
| Tags |
| azrail, cevap, veriyor |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |