![]() |
| |||||||
| Komik yazılar Forum Kuralları Çerçevesinde Komik Yazıları buradan Paylaşabliirsiniz |
![]() |
| | Thread Tools | Display Modes |
| | #1 (permalink) |
| Administrator ![]() ![]() | şoför uyur, çocuk otobüs şirketini arayıp yardım ister.. - aloo, aloo, abi ben kamil koc İstanbul-Ankara otobüsünden arıyorum. Kaptan molada içkiyi fazla kaçırdı herhalde, uyuyor şimdi. + evlat sakin ol, muavin orda mı? - hayır, otobüste değil, tanrım ona ne olduğu konusunda hiçbir fikrim yok! + tamam evlat, hiç korkma, sizi kurtaracağız. şimdi şoförü yavaşça koltuktan yana çek, sen oturacaksın onun yerine. - ama onu yana çekersem düşer, kendinde değil! + düşsün pzvenk! oraya senin oturman lazım. - tamam, oturdum. şimdi ne yapmalıyım? + direksiyonu tut, ne çok sıkı ne çok gevşek. - tuttum. çok eğlenceli görünüyor ehu + Evlat, ciddi ol, 40 yolcunun hayatı senin elinde. şimdi; önündeki panelde bir çok gösterge var değil mi? Tam ortadaki büyük olana bak, ne yazıyor orda? - Bismillahirrahmanirr ahim. + hayır göstergenin üstündeki yazıya değil göstergeye bak! hız göstergesine bak, kaçla gittiğinizi görebiliyor musun? - Sıfır. + Nasıl sıfır? dikkatli bak. - Sıfır, gerçekten sıfır. Ölecek miyiz? + Otobüs duruyor mu gidiyor mu bunu söyle bana seni kuş beyinli! - Duruyooor + Kalk sittir git eşşoğlueşşek! Bize de panik yaptırdın. Şoför uyanınca devam edersiniz. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Join Date: Oct 2006 Kullanıcı No: 653 Age: 17
: 0 Rep Puanı : 181129 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: manyak komik yuh yha bu kadar olabilir di
__________________ HerKeS Düşman Herkes Riyakar Bir Tek SEn kaLdın yanıMda..... ![]() Hani GÖrmek İSterya GÖzlerİn Bir SAniye icin Canını VEriRsin ÖlürkEn biLE yanımdA Ol SEvDİğim CenNNEt Bile CEkilmez SEnsİz |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Super Moderator ![]() ![]() Join Date: Sep 2006 Kullanıcı No: 89 Age: 22
: 31 Rep Puanı : 290583 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: manyak komik impala ,sen manyak komik diyorsan kesin öyledir diyordum zati , baya komikmis ![]()
__________________ ____________________ _______________ ![]() l MSN: daoisart@sanalkampus .org --------------------------------------------- |
| | |
![]() |
| Tags |
| manyak, komik |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |