![]() |
| |||||||
| Komik yazılar Forum Kuralları Çerçevesinde Komik Yazıları buradan Paylaşabliirsiniz |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| 2 haftalık evli bir çift. Adam bir aksam yalnız başına çıkıp arkadaşlarıyla eğlenmek ister... Karısına der ki : "Sevgilim, ben çıkıyorum" Karisi sorar: "Nereye gidiyorsun hayatim?" "Bara gidiyorum bir tanem arkadaşlarımla bişeyler içeceğiz..." > Karısı : "Aman da aman benim kocacığım içki mi istiyormuş" diye hemen mini bar’a Koşar ve 12 ülkeden 25 değişik içki çeşidini adamın karsısına koyar... Adam bunun üzerine: "Benim düşünceli tatlı sevgilim" der. "çok teşekkür ederim, ama Barda... Biliyorsun. Buz gibi Bardakta." Adam daha cümlesini bitiremeden kadın hemen mutfağa koşar, derin Dondurucudan çıkardığı bardağı kosa kosa adama getirir... "Aman da aman benim askım içkisini buz gibi bardakta mı içmek İstiyormuş. Al bakalım" diye bardağı adama verir... Adam şokta. > "Benim güzel kurabiyem" der. "ama barda buz gibi içkimi içerken Yanında yediğim çerezler... Bilsen canim nasıl çekti. Sana söz, 2–3 Saat içinde döneceğim." "Aman da aman benim canimin içi kocacığım çerez mi istiyormuş" Diye koşa koşa içeri gider... Döndüğünde bir tepside 15 çeşit çerez fıstık, Fındık, ne ararsanız tabaklara konmuş olarak adama getirir... Adam artik dudaklarını ısırmaya başlamıştır ve son bir güçle Kadına der ki: "Ama benim güzel meleğim, barda biliyorsun hani arkadaş arkadaşa Ortamda. yav erkek erkeğe bir muhabbet vardır bilirsin, hani biz kendi Aramızda biraz "rahat" konuşuruz. Ve kadın ona gülümser: "Aman da aman benim bitanecik kocacığım erkek erkeğe rahat Muhabbet Etmek mi istiyormuş... O zaman... BANA BAK OGLUM AL ŞU LANET OLASI İÇKİNİ BARDAĞINA DOLDUR VE ÇEREZLERİNİ DE YE ZIKKIMLAN, HİÇBİRYERE GİTMİYORSUN! ANLADIN MI? KOÇÇUUUMMMM. | |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Super Moderator ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 22
Rep Gücü : 3400 Rep Puanı : 336610 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Yeni Evli Çift:) ![]() ![]() ![]() ![]() ama hakliyani daha ne yapsin
__________________ ____________________ _______________ ![]() l MSN: daoisart@sanalkampus .org --------------------------------------------- |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Super Moderator ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006
Rep Gücü : 3678 Rep Puanı : 363874 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Yeni Evli Çift:) süpeeer...
__________________ ![]() Uyan TÜRK evladı uyan!! Otuz kupona alınmadı bu VATAN!! Ateşe dayanabileceğin kadar günah işle!! imza yerine parmak bassam olmazmı ![]() İletişim Mail & Msn : azrailangel@sanalkam pus.org |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Süper Moderatör ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 22
Rep Gücü : 6417 Rep Puanı : 639805 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Yeni Evli Çift:) Yani o kadaR sık boĞaZ etmeye gerek yok.. ama Kadın Napsın kıskanıo.. Ben olsam direk gitme Derim içimdeN geçeNİ söLerim Eşime.. Ama gitmesinede mani oLmam.. Evde Onsuz canıM sıkılıosada, Bende onunLa birLikte çıkaRım arkadaşIma faLan giderim.. bi çözüm bulunur yani.. |
| | |
| | #5 (permalink) | |||||||||||||||||||||||
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: | Quds |
Rep Gücü : 7744 Rep Puanı : 770486 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Yeni Evli Çift:)
![]() ![]() : tey
__________________ ![]() .. '' herşeyin, - - - gitmesi gerektiği gibi,, gittiğini, - - - - - bilmeyi / / /öğrenin ,, .. | |||||||||||||||||||||||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| yeni, evli, cift |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |