![]() |
| |||||||
| Komik yazılar Forum Kuralları Çerçevesinde Komik Yazıları buradan Paylaşabliirsiniz |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| seviyorum cevapları "Seni Seviyorum" :Teoride mi? Pratikte mi?. "Seni Seviyorum" :Havalardandır, Banada Oluyor Bazen.. "Seni Seviyorum" :Neden? Bende Benim Bilmediğim Birşeyler mi Gördün?. "Seni Seviyorum" :Çok Hoş... Peki Başka Ne Gibi Hünerlerin Var?. "Seni Seviyorum" :Üzülme, Zamanla Geçer.. "Seni Seviyorum" :Hadi ya Çok ilginç.. ee Sonra.... "Seni Seviyorum" :Olur, Sarayım mı Burada mı Seveceksin?. "Seni Seviyorum" : Yeni Parola Bu mu, Ben Ne Diyecem Peki?. "Seni Seviyorum" :Güzel... Peki Başka Çeşidin Veya Şuben Var mı?. "Seni Seviyorum" :Allah Razı Olsun.. "Seni Seviyorum" : İyide Bunun Sosyal Güvencesi, Sigortası Falan Var mı?. "Seni Seviyorum" :Yemin et.. "Seni Seviyorum" :Ömrünü, Enerjini Daha Faydalı işler için Harcasana Canım.. "Seni Seviyorum" :Elinden Başka Bir Halt Gelmez ki Zaten.. | |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: istanbul Yaş: 31
Rep Gücü : 1426 Rep Puanı : 140507 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: seviyorum cevapları saolasın
__________________ LA İLAHE İLLALLAH "Ey iman edenler! Allah'tan sakınılması gerektiği şekilde sakının ve ancak müslüman olarak ölün." (Al-i îmran: 102) |
| | |
| | #3 (permalink) | |||||||||||||||||||||||
| Uye ![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 22
Rep Gücü : 96 Rep Puanı : 9141 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: seviyorum cevapları
| |||||||||||||||||||||||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| seviyorum cevaplari |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |