![]() |
| |||||||
| Komik yazılar Forum Kuralları Çerçevesinde Komik Yazıları buradan Paylaşabliirsiniz |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Üye ![]() | gerçek mahkeme kayıtları:) gerçek mahkeme kayıtlarından ![]() Gerçek mahkeme tutanaklarından alınmış, heyecanlı Amerikan >>avukatlarından inciler >> >> Soru: Dogum tarihiniz nedir? >> Cevap: 15 Temmuz >> Soru: Hangi yil? >> Cevap: Her yil >> >> >> Soru: Hastaliginiz hafizanizi etkiliyor mu? >> Cevap: Evet >> Soru: Peki ne sekilde etkiliyor? >> Cevap: Olaylari unutuyorum. >> Soru: Bize unuttugunuz bir seyi örnek olarak verebilir misiniz? >> >> >> Soru: Sizinle yasayan oglunuz kaç yasinda? >> Cevap: Ya 38 ya da 35.Hangisi oldugunu hatirlamiyorum. >> Soru: .Ne kadardir sizinle yasiyor? >> Cevap: 45 yildir... >> >> >> Soru: Kocaniz uyandigi zaman, size söyledigi ilk sey neydi? >> Cevap: Bana 'Neredeyim ben,Cathy?' dedi. >> Soru: Peki bu niçin caninizi sıktı? >> Cevap: Çünkü benim adim Susan... >> >> >> Soru: Korna çaldiniz mi? >> Cevap: Kazadan sonra mi? >> Soru: Kazadan önce. >> Cevap: Tabii;10 yil boyunca... >> >> >> Soru: Doktor,sunu söylemek dogru olur mu?:Biri uykusunda >> öldügünde,ertesi sabaha kadar farkina varmaz;öyle degil mi? >> >> >> Soru: En küçük oglunuz,20 yasindaki,kaç yasinda? >> >> >> Soru: Resminiz çekildigi zaman orada miydiniz? >> >> >> Soru: Kadinin üç çocugu vardi degil mi? >> Cevap: Evet. >> Soru: Kaçi erkekti? >> Cevap: Hiçbiri. >> Soru: Hiç kiz çocugu var miydi? >> >> Soru: Merdivenlerin bodrum katina indigini söylediniz. >> Cevap: Evet. >> Soru: Ayni merdivenler yukari çikiyor muydu? >> >> Soru: Ilk evliliginiz nasil sona erdi? >> Cevap: Ölümle. >> Soru: Ölen kimdi? >> >> Soru: Saldirgani tarif eder misiniz? >> Cevap: Orta boyluydu,sakali vardi? >> Soru: Kadin miydi, erkek miydi? >> >> Soru: Vücudu incelediginiz zamani hatirliyor musunuz? >> Cevap: Otopsi 18.30 da basladi. >> Soru: Adam ölüydü degil mi? >> Cevap: Yok,masada oturmus,neden üzerinde otopsi yaptigimi merak >>ediyordu. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Kullanıcı No: 739 Yaş: 17
Ettiği Teşekkür: 0 1 Mesajına 1 kere teşekkür edildi Rep Puanı : 21196 Rep
Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: gerçek mahkeme kayıtları:) paylaşım için saol
__________________ <<<Her dostluğun gökyüzünde bir meleği varmış, yeryüzünde biten her dostluk için gökyüzünde bir melek ağlarmış, sana ant olsun ki bizim meleğimiz asla ağlamayacak>>> [[[GUNESE BAGLANDI KORKUYLA ONCE INSAN. SONRA ATESE, SUYA ... AY BATTI SU KURUDU GUN BITTI.. SEVGI KARDESLIK DOSTLUKTU SONSUZ OLAN]]] ===>snake<=== |
| | |
![]() |
| Tags |
| gercek, mahkeme, kayitlari |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |