![]() |
| |||||||
| Komik videolar Forum Kuralları Çerçevesinde Komik Videoları Burada Yayınlıya Bilirsiniz |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #2 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: önemli degil
Rep Gücü : 787 Rep Puanı : 77250 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Sanal kampus acilmayinca deliye donen uyemiz:) bu video yu biliyorum bu aga ogame oynuyormuş... ve filosu vurulmuş... baska bir yerde görmüştüm cılgına dönmüş.....
__________________ imza yokkk.. ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Daimi Üye ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Bursa-İstanbul-Edirne
Rep Gücü : 2068 Rep Puanı : 203081 Rep Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | --->: Sanal kampus acilmayinca deliye donen uyemiz:) bilimsel yönden bakarsak çocuk maalesef sinir hastası. AMA Bana göre gerizekalı
__________________ Kul Köle Olma İşini Yap,Kedi Gibi Pusma Ayağa KALK!!! ------------------------------------------- ![]() iletişim: deltri@sanalkampus.o rg |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| acilmayinca, deliye, done, kampus, sanal, uyemiz |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |